Jump to content
IGNORED

[ALL B6] Podłączenie kratek nawiewu są kable

tmaxx88

Recommended Posts

Witam, jak podłączyć kratki nawiewu diody są podłączone kabel od zewnętrznych nawiewów gdzies tam sobie idzie ale nie świecą się a od środkowych nawiewów kabelki są zakonczone wtyczką jak to Panowie podłączyć oraz czy muszę kupować pojemnik na napoje oraz wizytownik z podświetleniem czy można samemu to jakoś zrobić.proszę o poradę

OK.Dzieki kolego ale nigdzie nie moge znaleźć proszę o wypowiedz czy mogę do ESP podłączyć lewą, środkową kratkę oraz kubek i wizytownik??

Ja kratki, kubek i wizytownik mam podpiete pod włacznik świateł. Gdzieś czytałem, ze ktoś miał problemy podłaczając się pod ESP. Można podłączyć też np. kratki pod włącznik, a szufladki pod esp. Wiem, że ktoś podłączył lewą kratkę pod włacznik świateł, a środkową, prawą i szyfladki pod esp i działało mu ale nie wiem czy póxniej nie miałjakichś problemów. Ja podłaczałem sie pod włącznik bo tam pewniejszy prąd jest (grubszy kabelek).

pozdr :hi:

:hi: Koledzy robię sobie podświetlenie kratek. Jak wymontować wizytownik i kubek? :wallbash:[br]Dopisany: 21 Luty 2012, 12:43_________________________________________________Gdzie najlepiej podłączyć zasilanie? :mysli: Do ESP nie mogę się dostać