novwy Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 zabieram się za wymianę łączników stabilizatora przedniego i mam pytanko odnośnie skręcania czy robi się to tak samo jak w przypadku wahaczy na opuszczonym samochodzie na koła czy bez różnicy? dzięki z góry za odpowiedz
tomaszstn Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 zabieram się za wymianę łączników stabilizatora przedniego i mam pytanko odnośnie skręcania czy robi się to tak samo jak w przypadku wahaczy na opuszczonym samochodzie na koła czy bez różnicy? dzięki z góry za odpowiedz Dostęp jest spoko więc nawet się nie zastanawiaj. Oczywiście dokręcaj jak auto stoi na kołach i nie zapomnij nim pobujać aby się ułożyło
kamilglm Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Wg. mnie to bez różnicy, ale chyba lepiej jak stoi na kołch
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Wg. mnie to bez różnicy, ale chyba lepiej jak stoi na kołch jest różnica kolego ,powinno się je dokręcać tak jak wahacze :!: na opuszczonym samochodzie
klysek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 powinno się je dokręcać tak jak wahacze :!: na opuszczonym samochodzie zgadza się
novwy Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 wymiana już za mną, dokręciłem na opuszczonym na koła samochodzie miejsca dużo więc bez większego wysiłku poszło dokręcić, tak więc i uważam że temat można uznać: 'to close'
Rekomendowane odpowiedzi