Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Scyzoryk + centralny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chodzi mi po głowie pomysł, aby swój zwykły kluczyk + pilot od centralnego przerobić na scyzoryk...zawsze podobały mi się scyzoryki.... jak sprawdzałem to niestety płytka z pilota nie zmieści mi się w obudowie od scyzoryka, a widziałem na allegro gotowe scyzoryki z czystym grotem i możliwością zaprogramowania centralnego... czy jeżeli kupię taki scyzoryk to bez problemu będę mógł sobie przełożyć (ze swojego kluczyka) immobilizer, czysty grot dać do gościa co dorobi klucz z czystego grota a scyzoryk zaprogramować pod mój centralny ?? mam tylko otwieranie/zamykanie (jeden przycisk) oraz włączenie/wyłączenie syreny alarmu (drugi przycisk)

Czy mniej więcej takie operację będę musiał wykonać aby cieszyć się scyzorykiem ? i orientuję się ktoś ile taka przyjemność może łącznie kosztować ?? :hi:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 12:01_________________________________________________czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć ? kolejny założony temat z mojej strony na który nie otrzymałem odpowiedzi :kwasny::wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Z opisu wynika że chcesz ori kluczyk a nie chińszczyzne? Immo przełożysz bez problemu,grot,jak pisałeś,dorobisz a zakodowanie klucza nie powinno stanowić większego problemu.Kosztów niestety nie znam.Ja mam chińskie scyzoryki więc nie kodowałem

Opublikowano
  • Autor

no myślałem nad zakupem ori ale jakby była zbyt wysoka cena to może pomyślałbym nad chińską podróbką... swoją drogą Ty masz scyzoryk a sterowanie centralnego i alarmu osobno w pilocie tak ?

Opublikowano

no myślałem nad zakupem ori ale jakby była zbyt wysoka cena to może pomyślałbym nad chińską podróbką... swoją drogą Ty masz scyzoryk a sterowanie centralnego i alarmu osobno w pilocie tak ?

Koledzy na forum często sprzedają używane ori scyzoryki za +/- 50 zł, tylko kwestia czy da się zakodować taki kluczyk do Twojego modelu? :mysli: Wiem, że trzeba je dobierać po numerach, ale to już ktoś bardziej kumaty musi się wypowiedzieć.

Opublikowano

Nie,jak kupiłem sterownik z dwoma scyzorykami z możliwością spięcia z alarmem. Chciałem uniknąć noszenia wiąchy pilotów,kluczyków itp. Mam jeden kluczyk i nim otwieram i zamykam. Nawet domykanie szyb sobie podłączyłem.Immo sobie przełożyłem ze starego kluczyka,dociąłem sobie groty i działa już ponad rok

Opublikowano
  • Autor

no właśnie o coś takiego mi chodziło..też nie chce mieć kilku pilotów i kluczyków...chcę, żeby wszystko dało się obsługiwać się za pomocą scyzoryka... łatwy jest montaż nowego sterownika ?? dużo trzeba kombinować ?? i ile Cię to kosztowało ??