niuniek222 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam! Dzis w nocy miałem dziwny przypadek na odcinku 50 km. Otuż pierwsze 30 km przejechalem bez problemu a poźniej zaczęły się problemy z kierownica. Im szybciej jechałem to bardziej mi trzęsło kierownica ale gdy dojechałem do ronda musialem zwolnic auto i problem znikął było ok przez jakies 5 km po czym znow zaczęło mi troche trześ kierownica, tak sobie mysle co moze być przyczyną i jedyne co mi przychodzi do głowy to moze z uwagi na duzy mroz (-15) cos sie działo z asfaletem i stad w niektorych miejscach odczuwalem jak mi trzęsie kierownica a w niektorych było ok. Co o tym sądzicie? Zaznaczam, ze to bylo na trasie nie w miescie.
MarianekZg Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 równie dobrze mogło ci się coś stać z oponką - jakieś wybrzuszenie z którejś strony i też mogą być takie odczucia
klysek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 jak dzialo ci sie to przy wiekszej predkosci to moze zwyczajnie odpadl ci odwaznik z felgi :gwizdanie:
niuniek222 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 ale nie na każdym odcinku mi się to działo. Raz mi trzęsło a raz nie i prędkości miałem jednkowe. Dzis zobacze czy to samo się bedzie działo.
mobil014 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 posdjedz do kapciarni i niech je wywarza
klysek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 posdjedz do kapciarni i niech je wywarza ale czytasz ze caly czas mu sie tak nie dzieje :gwizdanie:
niuniek222 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 Dzis w nocy wracałem tą samą drogą i juz nie mialem tego problemu. Tak wiec ta sama temp, ta sama droga a problemu juz nie ma. Hmm.. Jakiś dziwny przypadek.
M.Arrkadiusz Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Magia ,lub poprostu coś się do koła przyczepiło , a później odpadło :gwizdanie:.
Rekomendowane odpowiedzi