Nowak_zg Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 polecam..... robilem pare miesiecy temu tam profesjonalne car audio ceny chyba najlepsze w lubuskim sprzet z najwyzszej polki wyszlo mnie taniej niz sam mialbym sobie kupic ten sam sprzet bo Kuba ( szef carmani ) ma spore rabaty i moze sprzedawac taniej sprzet niz "my" go dostaniemy gdzies indziej. Siedziba miesci sie na ulicy Kozuchowskiej (kolo dometu) POLECAM :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiii a4 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Tez polecam :th: robiłem tylko (na razie ) panele , elegancko zrobione :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smieszny Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ja narazie zrobilem tam tylnie glosniki i jestem zadowolony, choc musze jeszcze popracowac nad car- audio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi