LEON 81 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam Wszystkich.problem polega na tym ze wewnatrz auta mam istne tropiki :cool1:Ustawiam na 18stopni a tym czsem tak grzeje ze trzeba okna otwierac.brak bledow na kompie.Co moglo nawalic ? [mod]Gdzie jest prefix!? - poprawiłem kolejne wylądują w koszu[/mod]
tomaszstn Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 W b5 mam najniższą temp oznaczoną jako LO a u Ciebie nie wiem jak jest ale spróbuj dać na min. Jeśli dalej grzeje to może coś być z silniczkiem sterującym ciepło-zimno. dziwne że nie ma żadnych błędów na Vagu bo w takim wypadku powinien być.
wrclaguna Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Spobuj zrobić Nastawy Podstawowe Opis masz na FORUM
LEON 81 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 ]W b5 mam najniższą temp oznaczoną jako LO a u Ciebie nie wiem jak jest ale spróbuj dać na min. Jeśli dalej grzeje to może coś być z silniczkiem sterującym ciepło-zimno. dziwne że nie ma żadnych błędów na Vagu bo w takim wypadku powinien być. klima dzial tzn wieje zimnem bo przy minusowej tem sie nie wlaczy
Rekomendowane odpowiedzi