Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BAU] [B6 BAU] Moja furka... A4 2,5 TDi 180 PS quattro, tiptronic S-LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

AndyN powiedz mi bo kazdy mi mowi ze to norlane ale mnie to dalej nurtuje podczas przełączenia z N w tiptronicu na R czuje takie szarpnięcie czy stukniecie nie wiem robi sie to tak daje na R i po sekundzie jest to cos szarpniecie czy stukniecie. Ty tez masz cos takiego?[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:07_________________________________________________jak ktos dzwoni to numer jest na RNS i pisze odbierz odrzuc i oczywiscie zielone tło a na zegarach pisze phone[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:08_________________________________________________i takie plukmniecie jest jak sie połączy i jak sie rozłancza tez

Opublikowano

no wiem nie mam tylko pakietu tych dokladek;) a moze ktos mi pomoc z tym zeby mode działało ? i ten chłopek?

Brakuje ci dokładek zderzaków s-line które wygladaja o niebo lepiej niz zwykłe i listw drzwiowych s-line które poszeżaja wizualnie auto no i lotki na klapę bagażnika

Cały koszt tego moda to jakies 2000-2500zł wszystko zależne za jaką cenę wyrwiesz części :)

Opublikowano

Widze grześku ze jesteś z mojego miasta :) kiedy spocik :) chętnie lukne na strzałe i zobaczymy co tam masz fajnego :)

Opublikowano

Co do skrzyni to miałem podobnie z wstecznym przy A6 ale to szarpniecie było tylko delikatnie odczuwalne.

Opublikowano
  • Autor

no wiem pawlo ale wiesz co dosc duzo dalem za auto i nie chcial bym jak narazie dokladac jeszcze moze w przyszłości a noi na poczatku czeka mnie kupno męskich felg ;)[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:11_________________________________________________pablo zgadamy sie jakos moze jutro pod wieczor albo jakos sie zgadamy. ;) narazie to wiesz wszystko delikatnie tak robie bo nie chce czegos uszkodzic ani nic:) wiesz jak to z nowa rzecza;)

Opublikowano

Mam manual, pytaj kogoś kto ma tipa w B6.

Nie działąjący przycisk na kierownicy może wynikać ze złego zakodowanie jej sterownika. To nie jest fabryczna kierownica z B6, ona zdaje mi się jest z B8

Opublikowano

hehehe nie bój sie to nie szklana zabawka choć bardzo dobrze ze delikatnie ja traktujesz :good: a co do spotkania to tylko chciał bym luknąć nie bój sie nie bede jej rozbierał na czesci pierwsze :)

Opublikowano
  • Autor

tak z b8 ta kierke montowal poprzedni wlasciciel tak ze wiesz nie przeszkadza mi ze nie dzialaja az tak bardzo te przyciski ale lubie miec wszystko dzialajacej

Opublikowano

jestem na etapie dokupienia znaczka s-line w grill

Jak masz quattro to znaczek s-line nie jest zakładany na gril wiec nie dokupuj tego znaczka bo jak je założysz obydwa to zrobisz choinke z auta :wink4:

Albo quattro albo s-line a z mojego punktu widzenia quattro wygląda o wiele lepiej :)

Opublikowano
  • Autor

pablo zgadamy sie kiedy sie spikniemy i ci pokaze moja perełke:) ty mieszkasz w OLK w miescie czy okolice?

Opublikowano

Poczytać forum, zorganizować kabel diagnostyczny i do dzieła :wink4:

Wiele rzeczy można we własnym zakresie zrobić.

Opublikowano
  • Autor

jak juz bedzie ciepło to :) bede sobie cos szperał napewno zrobie klime w schowku nie duzy koszt a fajna rzecz. :) noi musze poszperac co moze byc przyczyna ze nie dziłaja mi spryski xenonów poprzednik mowil ze german wyłączył tą opcje bo mu duzo płynu brało. a ja chce to miec :)[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:26_________________________________________________a co do kabla i programu to chce kupic ale nie ma mi kto doradzic co kupic i jak sciagnac program taki zeby mozna bylo wszystko zrobic. a na forum to co post to inna opinia.

Opublikowano

pablo zgadamy sie kiedy sie spikniemy i ci pokaze moja perełke:) ty mieszkasz w OLK w miescie czy okolice?

Ja jestem ze słowików :cool1: a ty?? zagadaj do Bart-S on duzo wie na temat automatów jak sie nie myle :good:

Opublikowano
  • Autor

a ja centrum a słowiki to niebieskie dachy?[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:29_________________________________________________gdyby ktos wiedzial o takim daszku na tylnia klape od S-line to prosił bym o podpowiedz do mnie... ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Niezle wyposazenie :D i NAJLADNIESZY KOLOR :D hehehe z doswiadczenia wiem

Opublikowano

pelny s-lina zewnetrzny mial inny zderzak przedni tylni mial listwy na dzrwiach ifelgi 9 ramienne

IMAG0605.jpg

<br /><br />

tak wyglada pelen zewnetrzny S-line