Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BAU] [B6 BAU] Moja furka... A4 2,5 TDi 180 PS quattro, tiptronic S-LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o to moja perełka:) jest to 2004 roczek motorek 2,5 TDi 180 kucyków wersja S-line, wyposażenie typowe do s-line czyli klimka dwustrefowa, półskórka widoczna na zdjęciach kierka jest od nowej wersji oczywiscie s-line z łopatkami i multifunkcja, duze navi system bose duzo poduszek nie wiem nawet ile ;) elektryszne regulowane siedzenia, przyciemniane szybki, jeszcze jest cos takiego jak system wentylacji po zgaszeniu auta nie wiem na czym to polega ale jest ;) noi nie wiem co tam moge jeszcze napisac na temat mojej perełki:) oceńcie sami. AHA noi fotki sa z etapu kiedy ja kupowałem tak ze dlatego jest napis otomoto:/

C22332793_1.jpg

C22332793_2.jpg

C22332793_3.jpg

C22332793_4.jpg

C22332793_5.jpg

C22332793_6.jpg

C22332793_7.jpg

C22332793_8.jpg

C22332793_9.jpg

C22332793_10.jpg

Opublikowano

Pakiet wewnetrzny S LINE :) Pasuje zewnetrzany zrobić i bedzie gicior :wink4: Tak po za tym piekna sztuka :good:

Masz solardach czy szyber ?

Opublikowano

S-line w srodku :good:

zapodaj jakies meskie koło na wiosne

tylko zmien w profilu model auta bo nie masz S4 :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

a jaki jest pakiet zewnętrzny s-line? powiem ci ze nie wiedzialem ze nie mam takiego pakietu. na drzwiach pisze s-line w grilu nie ma bo tam pisze quattro jestem na etapie dokupienia znaczka s-line w grill zawieszenie tez s-line jest sztywne jak cholera orginalne bo tak mi sprawdzali w aso orginal montowany odrazu w s-linach.. tak ze nie wiem czego brakuje ://[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 20:17_________________________________________________a kółka są takie bo na zimowkach a jestem na etapie kupna 18 stek tak ze beda nowe ;)

Opublikowano

Fajna sztuka. Gratki zakupu.

Co do S-line zewnętrznego to składa się na niego całe ospojlerowanie zewnętrzne - nakładki zderzaków przód i tył, listwy progowe drzwi, lotka tylnej klapy, atrapa/grill przy masce itp.

Opublikowano
  • Autor

listwy progowe sa s-line z przodu i z tyłu a ospojlerowanie to chyba nie ma nie wiem :/ nie znam sie jeszcze... z góry przepraszam. chciał bym miec taka lotke na tylniej klapie ale pewnie wiąże się to z klejeniem malowaniem itp ;( fajna sprawa naprawde ale duzo roboty ;( a grill iny? moze nie wiem pewnie plaster miodu?

Opublikowano

furka ładna :wink4: wielki plus za kiere :good: no i tak jak wrclaguna napisał musi wejsc pakiet zewnętrzny :kox:

luknij np do mnie jak zewnętrzny wygląda

Opublikowano
  • Autor

noi i jeszcze podsufitke mam czarna tez od s-line to moze tylko tego pakietu ospojlerowań s-line nie mam

Opublikowano

fajna furka , ale przedewszystkim gratuluje odwagi kupna motoru 2,5TDI i automatycznej skrzyni biegow :hi:

Opublikowano

Środek bardzo przyjemny, zazdroszcze szyber dachu :good:

Masz pełen pakiet s-line w środku i kiere od B7 czyli ktoś coś dłubał :)

Poczytaj sobie tutaj o pakiecie s-line http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=102380.0 i wszystko będziesz wiedział.

A jak chcesz zobaczyć jak wygląda zewnętrzny s-line w praktyce looknij do profilu pablo lub mojego :) o mnie dobrze widac bo mam srebrny kolor auta to sie wszystko dokładnie odróżnia :)

Opublikowano

dokladnie tak jak PAWLO pisze u niego lepiej bedzie widać ale PAWLO wprowadzasz chłopaka w błąd :) kiere ma od b8 exlusive czy jak sie to tam pisze :)

Opublikowano
  • Autor

powiem wam koledzy ze nie boje sie tego motorku. gdyż jest juz ta jednostka akurat poprawiona nie ma juz "wycierania wałków pękania koników itp" a pompa moze padnąć tak jak w kazdym aucie trudno. a tak to przebieg panowie sprawdzony 130 tys no oby sie nic nie działo tylko lać dobre paliwo i wymianiac filtry olej przedewszystkim. powiem wam ze nawet dzisiaj rozmawiałem z gościem przez cb ktory ma a6 z 2,5 tdi tylko 98 roczek ta stara 150 konny i ma ponad 350 tys przeleciane i mowi ze nic mu sie nie dzieje poza klockami olejami oczywiscie co 10 tys i nic sie nie wyciera nie peka ani nic. tak ze rozne sa opinie tak jak i na kazdy temat auta:/[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 20:46_________________________________________________kierka rzeczywiscie wymieniona od b8 z łopatkami z F1 ;) tylko nie działa mi np mode w kierownicy nie wiem czemu noi taki przycisk narysowana jest głowa i tak jak by ktos cos chciał powiedziec po prawej stronie blizej poduszki[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 20:48_________________________________________________a tak to podgłośnienie działą zmiana działa :)[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 20:49_________________________________________________wojtek a czemu mowisz ze gratuluje odwagi??? powiedz cos jasniej

Opublikowano

powiem ci ze dziwne ze nie dziala bo przeciez masz rns-e wiec powinno śmigac a co do tego chlopka na kieronicy to on jest do sds-u lub to telefonu

Opublikowano
  • Autor

to nie śmiga właśnie nie wiem czemu. tak tez właśnie myślałem ze powinno sie fajnie przełanczac w rns ale nie działa a tak to wszystko działa ten chłopak tez nie dziala moze ktos wie jak to zrobic zeby dzialalo? aha noi potrzebuje pomocy w orginalnej lotce:) bo mi sie baaardzo podoba:)

Opublikowano

Ten przycisk z tą głową to wybieranie głosowe do telefonu a nie działa bo pewnie nie masz wszystkiego podłączonego i ogarniętego z RNS-e :)

Wiesz już jaka jest róznica między s-line zewnetrznym a zwykłym pakietem??

Ja tez miałem A6 2003 rok 2.5 TDI quattro 180 koni i nic mi sie z nia nie działo a miałem nalatane w niej dużo km. Kupił ja ode mnie mój kolega i nadal śmiga bez żadnego problemu.

Opublikowano

to ja zamontuj jak ci sie tak podoba :) sprawdz wogóle czy masz BT w autku wejdz do auta i wyszukaj urzadzen bluetooth wtedy bedzie wiadomo cos wiecej :good:

Opublikowano
  • Autor

no wiem nie mam tylko pakietu tych dokladek;) a moze ktos mi pomoc z tym zeby mode działało ? i ten chłopek?

Opublikowano

130 tys.? :shocked:

Zrób wymianę oleju w tiptroniku (z wymianą filtra), powinno się ją powtarzać co 60 tys. i jeździj.

Dobrej jakości pełny syntetyk to silnika, 10 przykazań eksploatacji diesla i cieszyć się autem :good:

Opublikowano
  • Autor

mam bluetuth bo go uzywam[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:02_________________________________________________wymiane w tip juz zrobilem wraz z filtrem czyszczeniem magnesów i nowa uszczelka. a olejek w siniku full syntetyk castrol edge 5 w 40

Opublikowano

mam bluetuth bo go uzywam

Fabryczny? Wyświetlają się numery telefonów na FIS albo na RNS?