adasko132 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 witam wszystkich i proszę o pomoc szukałem już takiego problemu w różnych źródłach a więc zostało już tylko forum mianowicie chodzi o to że mam audi z końca 2002 problem jest taki że jak włączam nawiew na cokolwiek (nogi, szyba itd.)to silnik wentylatora pracuje na najwyższych obrotach a z kratek nawiewnych nie leci żadne powietrze ani zimne ani ciepłe vag nie wskazuje żadnych błędów po zdemontowaniu schowka i obserwacji klap wszystkie pracują z góry dziękuje za pomoc
adasko132 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 zrobiłem wszystko wyszło na zero[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 20:14_________________________________________________nawet jak zdemontowałem serwo motory i klapami sterowałem ręcznie też nic nie leciało
wrclaguna Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Dziwne zero błędow , Nastawy były robione a w silniku cisza zadnych błędow ?
adasko132 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 już nie mam pojęcia co to może być czyżby coś było zapchane [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 20:20_________________________________________________jakiś sporadyczny poduszki pod silnikiem[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 20:22_________________________________________________może ktoś jeszcze ma jakieś propozycje[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 20:25_________________________________________________ludzie pomoże ktoś bo to bardzo dziwna sprawa
Cris Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 mam to samo w swojej B5. :wallbash: leci mi tylko nawiew na szybę.
songo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 mam to samo w swojej B5. :wallbash: leci mi tylko nawiew na szybę. crisu no to jaki problem ,wyciagasz silniczek, przywozisz na spota i ochroniarz juz sie nie nudzi.za 2 godz to tak ci go wyczysci ze bedzie hulał jak trzeba i juz wszędzie będzie wiało a i cygara chłopaki w spokoju wypalą :polew:
Cris Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 mam to samo w swojej B5. :wallbash: leci mi tylko nawiew na szybę. crisu no to jaki problem ,wyciagasz silniczek, przywozisz na spota i ochroniarz juz sie nie nudzi.za 2 godz to tak ci go wyczysci ze bedzie hulał jak trzeba i juz wszędzie będzie wiało a i cygara chłopaki w spokoju wypalą :polew: songo ale to nie jest śmieszne bo idzie zamarznąć w aucie. jak mi dmucha tylko na szybę.
adasko132 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 dziękuje wszystkim znalazłem już przyczynę a mianowicie silnik od dmuchawy okazał się prawdopodobnie anglik kręcił się w tę samą stronę i wyglądał bardzo podobnie pod jednym względem mianowicie łopatki są skierowane w odwrotną [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 19:22_________________________________________________dołączam zdjęcie ten po lewej jest poprawny [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 19:43_________________________________________________dziękuje wszystkim wątek uważam za zamknięty pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi