christophe1977 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Panowie nie wiem dlaczego nagle przestało mi działac otwieranie tylniej klapy w AUDI A4 2,5 TDI Quattro. Może wy mi coś pomożecie...wczoraj jeszcze wszystko było oki, a dzisiaj przyszedłem chce otworzyc ją i zero reakcji. Silniczek nie otwiera zamka Jak macie jakieś pomysły to proszę pisac. Może to bezpiecznik się spalił, ale nie mam pojęcia który to numerek Pomóżcie! Można zamknąc tego posta....Już wszystko działa!
J E L I T O Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam. Żeby nie zakładać nowego tematu odgrzeję starego kotleta. Mam ten sam problem opisany w poście wyżej. Klapa otwierała się idealnie a teraz zero reakcji, mogę ją otwożyć tylko z pilota:/ czyli silniczek działa.. Walczył już ktoś z takim problemem?
skalarx Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam. Żeby nie zakładać nowego tematu odgrzeję starego kotleta. Mam ten sam problem opisany w poście wyżej. Klapa otwierała się idealnie a teraz zero reakcji, mogę ją otwożyć tylko z pilota:/ czyli silniczek działa.. Walczył już ktoś z takim problemem? Pewnie mikroprzełączniczki w klapie do rozebrania i przeczyszczenia. Ktoś na forum pisał, że tak zrobił i gra.
Rekomendowane odpowiedzi