moondek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 To i ja pochwale sie wykresem Oto co wyszlo ze starego AHU Myślałem, że wyjdzie trochę więcej no ale dobrze jest jak jest:) Podobno jest przytkany katalizator. No ale czuc duza roznice podczas jazdy. W koncu mozna normalnie wyprzedzac Na dniach bedzie wycinka kata i hamowanie. Jak cos to wrzuce nowy wykresik jak cos pomoze ten zabieg.
mcm Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ładną serię miałeś, u mnie po chipie wyszło podobnie z KM ale troche mniej Nm :th:
Piotrek98igo Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 tylko wez zobacz ze ta moc osiagasz przy 3500/min i ona trwa do 4000/min na tym samym poziomie ,nie ma sie czym stresowac ze nie wyszlo wiecej... wywalisz kata bedzie jeszcze ciut lepiej ... :th:
Rogalotti Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Seria była mocna bo dawke na pompie ktos ustawił mechanicznie większą.
moondek Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Seria była mocna bo dawke na pompie ktos ustawił mechanicznie większą. A czy to nie zaszkodzi silnikowi?
Rekomendowane odpowiedzi