Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALF] Co puka... amor czy poducha amora z tyłu naciskajac na tylna klapę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów.Napisze bo nie rozbierałem z tyłu audicy jeszcze wiec moze wiecej bedziecie znac odpowiedź na moj temat.Chodzi o to ze z lewej strony z tyłu podczas jazdy po dziurach slysze pukanie.Myślałem ze to w srodku cos jakis kawałek czegos albo co innego ale okazało sie ze gdy naciskam na tylna klape to puka mi własnie z lewej strony i własnie nie wiem dokładnie co to moze byc.Czy to amor sie konczy czy mocowanie górne.Nie trzeba mocno cisnac na maksa tylko tak normalnie krótki szybki ruch i wtedy puknie.Nie chce mnie sie w ten mróz rozbierac dla sprawdzenia wiec moze któś miał podobna sytuacje i mi podpowie:)Chyba sie nastawie na zmiane amorów na zime bo miesiac temu miałem przeglad i z przodu miałem po 87% a z tyłu po 67%.Ale chyba w ch... ten sprzet leci bo przy wiekszych predkosciach mi sie lataa majta na boki.A nawet naciskajac na bude czuje jakby były miekkie ale nie bujajace sie.Znaczy daja sie wcisnać wiecie o co chodzi:)A dzis montowałem gaz gosciowi w starszej z 95 i byłem na próbie to tak sie trzymała drogi jak po szynach i to 1.6 i w okłapanym stanie wizualnym :) a naciskajac na bude to sztywna o wiele sztywniejsza niz moja.A na wlepie miał 1ba i tez wysoko stała.Chyba zmienie amory z przodu i z tyłu i na belce z tyłu to pewnie ja usztywni.Ale jak z tym pukaniem z tyłu to dajcie znac bede wiedział mniej wiecej na co sie nastawic.Pozdro :hi:

Opublikowano

znajomy mial takie pukanie ale z przodu i okazalo sie ze sprezyna tam o cos zahaczala :hi: