zaba84 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Siemka.... Panowie jest ktoś z was kumaty w ubezpieczeniach grupowych albo w prawie, bo mam problem z wyplata z Compensy z tytułu rodzenia dziecka i nie mam juz pojecia co robic bo w compensie mi mowia ze nie wyplaca pieniedzy bo od 2005 roku nie wplywaly skladki a w pracy mowia ze skladki byly odprowadzane ...
soolek Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja może nie kumaty w tych sprawach, ale skoro firma twierdzi, że były to musi mieć na to potwierdzenie.
YOGI3000 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 No właśnie, tu nie trzeba kumatych z prawa. Najpierw dowiedz sie czy naprawde były odprowadzane składki. Idz do firmy niech wypisze jakieś zaświadczenie, poda nr umowy itp i idz z tym do compensy. A może umowa nie obejmuje wypłaty z tytułu urodzenia dziecka
YOGI3000 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 No właśnie, tu nie trzeba kumatych z prawa. Najpierw dowiedz sie czy naprawde były odprowadzane składki. Idz do firmy niech wypisze jakieś zaświadczenie, poda nr umowy itp i idz z tym do compensy. A może umowa nie obejmuje wypłaty z tytułu urodzenia dziecka
Rekomendowane odpowiedzi