gulo10 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Witam.Kilka dni temu zmieniłem zimowe stalówki 15 na 16 alu. No i mam problem,podczas jazdy przy maksymalny skręcie w lewo coś mi stuka w prawym kole,tak jakby przeskakiwało itp. Na zimówkach taki problem nie występował. Na postoju również jest ok. Opony letnie to Pirelli P7 kupione w tamtym roku. Co to może być ?
gulo10 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 Tak.Przed zimą też zacząłem słyszeć te stuki,ale po wymianie na zimówki to przeszło więc się nie przejmowałem.
egon47 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 albo zobacz czy dobrze masz przykrecone koła czy śruby sie nie poloźnily
gulo10 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Opublikowano 9 Marca 2012 Na dniach oddam auto do mechanika na wymiane płynów itp. Dziwi mnie fakt ze problem wystepuje tylko na letnich kolach. Na zimowkach nic nie stukalo...
skrab Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 tylko przegub robi takie zamieszanie wymień i będzie dobrze pozdrawiam
medik Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Bo letnie masz 16 i są pewnie cięższe i dopiero teraz przegub się odzywa. Daj znać co wyszło.
Rekomendowane odpowiedzi