Gość Tomek_26 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 witam. 1) nawala mi synchronizator 4 biegu(zgrzyt przy wbijaniu biegu) czy oplaca sie bardziej napraiwac czy kupic urzywana skrzynie. dodam tylko ze z 2 tez zaczyna sie dziac cos niepokojacego(czasem ciezko wchodzi). czy zna ktos jakiegos dobrego magika w poznaniu lub okolicy, ktory mi to zrobi? 2) autko ma podniesiona moc o 25%(chip) i przy 2tys obrotow dostaje niezlego kopa(jak dla mnie-przesiadlem sie z rovera 416), jednak czasami cos jakby mu sie blokowalo i zaczyna mulic jak klasyczny ropniak. niby przyspiesza rowno, ale juz nie wyrywa sie jak wczesniej. z czasem mu przechodzi, ale to z pewnosci jest oznaka czegos niedobrego;P co to moze byc? * nazywaj proszę wątki zgodnie z regulaminem (temat poprawiony) [Musashi]
Wihajster Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 witam. 1) nawala mi synchronizator 4 biegu(zgrzyt przy wbijaniu biegu) czy oplaca sie bardziej napraiwac czy kupic urzywana skrzynie. dodam tylko ze z 2 tez zaczyna sie dziac cos niepokojacego(czasem ciezko wchodzi). czy zna ktos jakiegos dobrego magika w poznaniu lub okolicy, ktory mi to zrobi? 2) autko ma podniesiona moc o 25%(chip) i przy 2tys obrotow dostaje niezlego kopa(jak dla mnie-przesiadlem sie z rovera 416), jednak czasami cos jakby mu sie blokowalo i zaczyna mulic jak klasyczny ropniak. niby przyspiesza rowno, ale juz nie wyrywa sie jak wczesniej. z czasem mu przechodzi, ale to z pewnosci jest oznaka czegos niedobrego;P co to moze byc? 1/skrzynie da sie naprawic napewno taniej niz kupowac nowa uzywke bo tez nie wiesz na co trafisz 2/podlacz vaga i zrob logi dynamiczne a odpowiemy jaki masz problem
Gość Tomek_26 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 1. znacie jakis dobry zaklad zajmujacy sie skrzyniami w ;poznaniu lub okolicy? 2. nie mam potrzebnej wiedzy i sprzetu, wiec sam na pewno zabierac sie za to nie bede.
Rekomendowane odpowiedzi