Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Znikający płyn do wspomagania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wlasnei z tego co ja wiem to tam nie ma zadnych uszczelek ani nic a jak cieknie to albo wymiana na nowa-uzywana (allegro) bo w aso koszt kolosalny lub regeneracja czego nikt nie poleca na forum

Opublikowano

Regeneracja maglownicy jest nie opłacalna bo i tak padnie szybko. Najlepiej nową na alledrogo kupić ewentualnie używkę.

Pomyłka

Opublikowano
  • Autor

wlasnie tak tylko czy sie kupi dobra to jest druga strona medalu

Opublikowano

Olej zbierac sie moze w osłonach drazkow kierowniczych.Jezeli zsuniecie gume z drazka to moze was nieźle opryskac.Własnie moja tak padła i cieknie bede ja musiał wyjac i bede regenerował.znalazłem dobra firme i jestem juz ustwiony.Wpiszcze sobie http.przekładnie.com to jest strona do ktorej zgłosiłem sie o regeneracje.Znalazłem najlepsza jaka jest bynajmniej wegołog mnie.Regeneracja sie opłaca bo jezeli jest gwaracja na 1 czy dwa lata to partactwo to nie bedzie jezeli ktos kto sie tym zajmuje wie co robi.duzo rzeczy jest regenerowanych i ludzie to robia i sa zadowoleni.Ja opowiem wam na moim przykłądnie tylko musze ja wypier..... z mojej 2.4 v6:/ a mnie sie tak nie chce ale juz mam nadkole całe mokre wiec bede musiał sie zebrac w sobie i poswiecic troche czasu zeby ja wyjac.Całosc mnie wyniesie 530 zł regeneracja i wysyłka kurierem. Czemu nie kupie drugiej regenerowanej? bo chce miec swoja i ch...:Dheh

Regeneracja daje gwarancje na swoja robote i masz nowe uszczelnienia i zrobia wszystko co podpada a jak kupisz uyzwke i nie ma gwaracnji ile to polata a uzywka kosztuje te 600 zł.Dlatego decuduje sie na regeneracje.Pozdro:d

Opublikowano

Jeśli to mały wyciek może jeszcze jakiś czas da się podratować uszczelniaczem. Wymień płyn na FEBI bo jest gęstszy i dolej uszczelniacza. Może jeszcze coś pomoże.

Opublikowano

z małego przerodził sie w wiekszy i wiekszy :) nic juz z tego nie bedzie nie bede kombinował jak kon pod góre:D.jutro jak bedzie czas zdemontuje a w pod zawołam kuriera i niech wizie do fachowfow zobaczymy jak naprawia.Ale to ich specjalizacja to trza chłopakom zaufac jak mi ludzie ufaja jak cos robie:) heh ponad pięć stówek poleci ale mam nadzieje ze nie bede załował.do tego dojdo drązki jeszcze koncówki i zbieżnosc. zeby juz spokój był. a auto amm zadbane to polatam jeszcze kilka latek:D

Opublikowano

Ale zawszę zdobędzie trochę czasu nawet na odłożenie kasy ;)

Opublikowano

weź mi nie mow:)Kasa miała isć na lampy poliftowe Depo ktore juz miałem brac za 500 stówek ale z wynikajacych okolicznosci lampy powiedziały PaPa heh:D i musze wy....c tyle kasy na głupi magiel. jak to sie mowi ,,Zycie" :)co jak co ale wyjac ten magiel fajna robota:) chyba zafunduje sobie jakis relanium czy jak maja te tabletki na uspokojenie:D