Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Klimatronic nie zapisuje ustawien, brak pozycji LO I HI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jakiś przekaźnik jest odpowiedzialny za zapisywanie ustawień climatronica, miałem wyciągniety około tygodnia, po czym włożyłem klimatronic nie ma wartości LO i HI, moge zjechać recznie do 00.0 stopni i do oporu w górę, po przekreceniu stacyjki ustawia 22 stopnie i nawiew na przednia szybę, coi zrobić, żeby wrócić do LO I HI, oraz do zapisywania ustawień?

z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam :wink:

Opublikowano
  • Autor

08.1 (G92) Potencjometr silnika klapy regulacji temperatury, ciągła przerwa, *08.1 (zobacz poniżej)

15.7 Klapa powietrza, czasem blokowana

*08.1 Silnik klapy regulacji temperatury nie może być dłużej sterowany automatycznie, tylko ręcznie

ktoś może miał z podobnym problemem styczność?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam Kolegę!

Zdaje się, że na jednym wózku jedziemy, ja również mam takie błędy. Czy udał Ci się jakoś na to zaradzić? Pewnie coś nie tak z silniczkami sterującymi klapami.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zrób adaptacje silniczków oraz sprawdz kodowanie klimatronika czy jest odpowiednie do twojego auta.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam, czy jakiś przekaźnik jest odpowiedzialny za zapisywanie ustawień climatronica, miałem wyciągniety około tygodnia, po czym włożyłem klimatronic nie ma wartości LO i HI, moge zjechać recznie do 00.0 stopni i do oporu w górę, po przekreceniu stacyjki ustawia 22 stopnie i nawiew na przednia szybę, coi zrobić, żeby wrócić do LO I HI, oraz do zapisywania ustawień?

z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam :wink:

Problem rozwiązany. Okazało się, że moja nagrzewnica pochodziła z wersji przed liftem, tam silniczki zasilane są prądem o innym napięciu niż w wersji po lifcie. Wymieniłem nagrzewnicę na po-liftową marki Behr i nie pokazuje już żadnych błędów. wszystko działa jak należy.

Pozdrawiam!