Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Podświetlenie zapalniczki - nietypowy problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i prosze o POMOC

Po wymianie przepalonej zaroweczki wystapil nasepujacy problem zarowka pali sie przy wylaczonym podswietlwniu calego panelu a gasnie po wlaczeniu podswietlenia panelu . po pomierzeniu napiecia efekt jest ten sam napiecie spada po wlaczeniu oswietlenia i wzrasta po wylaczeniu oswietlenia . napiecie w zapalniczce jest OK dzieje sie to tylkoe z tym bialym kabelkiem z niebieskim paskiem . Prosze o pomoc bo nie znam sie na pradzie . :kwasny:

poprzednik musial niezle nagrzebac ! :(

A zapalniczka nie palila sie przed kupnem samochodu chcialem cos z tym zrobic i zauwazylem to co napisalem wyzej .

Opublikowano

Czesc, skoro nie znasz sie na pradzie to do zostaw i jedz do kogos kto sie zna, ja osobiscie jezeli bylo by mocno namieszane w elektryce staralbym sie dojsc do ladu, ale w twoim przypadku i jezeli chcialbym to zrobic jakos szybko i w miare sensownie to pociagnalbym napiecie do zarowki od jakiesc innego zaroweczki np od podswietlania pokretel (jezeli masz a nie klimatronik) Pozdrawiam Jocker01

Opublikowano

jocker01

Ale to jest załatwienie sprawy po najmniejszej linii oporu i myślę, że nie o to chodziło Bunkowi

Ja osobiście nie lubię druciarstwa - czytaj odwalania chałtury.

Czy Ty jak pojedziesz gdzieś do serwisu też byś chciał, żeby zrobiono niunię tak że klient wyjeżdża i myśli, że autko ma super a tu np. walnęła poduszka to pan mechanik wyjmie żarówkę i po kłopocie, wszystko :th:) :no:

Myślę, że tu trzeba zdiagnozować przyczynę i już.

Opublikowano

@lexpar

kolega napisal ze sie nie zna cytuje "na pradzie" napisalem aby jechal gdzie gdzie mu to zrobia, a napisalem co ja bym zrobil, czyli doszedl do ladu, prawda? ostatecznosc to pociagniecie napiecia z innej zarowki. I prosze nie porownoj zarowneczki do poduszki powietrznej, tak to ma do siebie jak audi do poloneza. jezeli miales jakichs pomysl to mogles napisac a nie krytykowac co ja napisalem, tego chyba tez nie oczekiwal Bunek.

Pozdrawiam Jocker01