Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] [Kraków] Balicka 100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ten serwis. Co prawda trochę trudno jest tam trafić, gdyż znajduje się na terenie dawnej mleczarni, a drogowskazów brak, to najważniejsze - czyli podejście do klienta - bardzo pozytywne.

Jest to mój pierwszy serwis w Krakowie i jestem mile zaskoczony. Powód wizyty był mocno niepokojący (brak przełożenia z silnika na koła) z podejrzeniem zniszczonego sprzęgła lub dwumasu :embarrassed: Okazało się jednak, że to "tylko" zerwana półoś, którą mechanicy "załatwili" w bardzo przystępnej cenie :) Razem z wymianą mocno zużytego przegubu zapłaciłem trochę więcej niż 700 PLN. A pomyśleć, że w ASO za samą półoś wywaliłbym ponad 1K :/

Mechanicy byli bardzo skorzy do wyjaśnienia mi wszelkich wątpliwości, a także dali kilka rad dotyczących przyszłej eksploatacji.

Podsumowując - jeszcze raz polecam.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam,

Doloze i ja swoja opinie na temat tego serwisu. Bylem raz wymieniac czujnik temperatury i musze powiedziec ze bylo ok - udalo sie to zrobic (1.5h) za 50 zeta. Pan wprawdzie zlal plyn do brudnego wiaderka ale mialem lejek z sitkiem i jakos udalo sie nie wlac paprochow.

Po jakims czasie mialem taka przygode - pekla mi felga (nie wiedzialem o tym) przez co mialem zle wywazone kolo - kierownica drgala. Pojelachem na balicka 100 i mialem nieszczescie trafic na takiego starszego jegomoscia ktory stwierdzil ze mam cale przednie zawieszenie do wymiany :polew:. Przy okazji pokazalem mu inny problem otoz wywalalo mi plyn ze zbiorniczka - powiedzial ze to nic i zeby sie nie przejmowac tylko jezdzic. Pojechalem wiec do innego mechanika - na Mokra 2a ktory powiedzial ze zawieszenie bez zarzutu a wywalanie ze zbiorniczka to na pewno uszczelka. (niestety test na C02 to potwierdzil). Tak ze Balicka 100... jak dla mnie - moze do wymiany zarowki.

pzdr.

Opublikowano

Też ich nie polecam,a za naprawę zerwanej półosi 700zł to i tak dużo.