Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFB] Częstotliwość pracy pilota centralnego zamka w kluczyku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie o częstotliwości do pilotów. Ogólnie to chodzi mi o to ==> mam audi a4 1998r mam jeden klucz standardowy i jeden "scyzoryk" tylko że jest zniszczony i chciałbym kupić drugi, wiem że wystarczy dorobić grot i przełożyć immo, tylko jak z częstotliwością klucza?? Patrzyłem na necie i są klucze o różnych częstotliwościach i nie wiem który kupić.... wie ktoś może na jakich częstotliwościach pracuje ten rocznik a4?? Albo jak sprawdzić tą częstotliwość?? a może poprostu przełożyć płytkę z mojego klucza do nowego?? Chociaż lepiej było by nie przekładać, wtedy miałbym dwa "scyzoryki" jeden zapasowy. :cool:

Opublikowano

jesli pilot jest od audi,to nie ma problemu,ale nie pamietam czestotliwosci,sprawdzic ,czy podejdzie,mozesz Vagiem :)

Opublikowano
  • Autor

znalazłem na allegro kluczyk o częstotliwości 433 MHz i tam jest napisane:

Kluczyk pasuje do następujących modeli:

- A3, S3 (97-2000)

- A4, S4 (97-2001)

- A6, S6 (97- 2000)

- A8, S8 (97-2000)

- może pasować do innych modeli

Prawda to czy nie?? Mam jeszcze jedno pytanie ponieważ na internecie są kluczyki o częstotliwości 433 MHz, ale są też o 433,92 MHz i 434 MHz i nie wiem czy to wszystko są te same kluczyki tylko każdy sobie inaczej zaokrąglił czy to są 3 różne klucze, wie ktoś może coś na ten temat?? :mysli:

Opublikowano

jesli masz vaga to sprawdzisz czy podejdzie,ale jesli jest od audi ,to podejdzie-jesli wczesniej miales centrala na pilota,a jak nie,to mozesz zrobic zwrot :wink4:

wszystkie piloty od audi smigaja na tej samej czestotliwosci,tylko kod centralki jest inny,inaczej moglbys otwierac audi jednym pilotem,i odwrotnie-jesliby smigaly na roznych czestotliwosciach,nie moglbys ich dopasowac :)

Opublikowano
  • Autor

oki wielkie dzięki :notworthy: