duluki Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 mam pytanie odnośnie wtryskiwaczy,ostatnio zmieniałem listwę wtrysków od gazu, przed zmianą na VAGU wyskakiwał jakiś błąd z wtryskiem czy jest możliwe że przez zepsuty jeden wtrysk gazu który lał szwankuje teraz ten od benzyny zauważyłem jakby był on troszkę spocony .czy ten sam komputer steruje wtryskami gazu i bęzyny[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2008, 16:36 _________________________________________________mam jeszcze jeden problem ,a mianowicie od jakiś dwóch dni słyszę piszczenie w przednim kole czy to może być łożysko psk nasila się wraz z przyśpieszaniem .czekam na jakieś porady
mateogda Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 czy jest możliwe że przez zepsuty jeden wtrysk gazu który lał szwankuje teraz ten od benzyny Raczej niejest to możliwe, pozatym sterownik silnika (vag) nie jest w stanie zdiagnozować elektrycznej usterki wtryskiwacza gazowego. Jaki był błąd? słyszę piszczenie w przednim kole czy to może być łożysko Prędzej klocki hamulcowe....
Rekomendowane odpowiedzi