Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Centralny zamek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam centralny zamek w kluczyku a chcialbym zalozyc sobie pilota czy da rade??

Opublikowano

da rade, mam tak zrobione, poszukam opisu gdzie sie podpiac i wysle[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2008, 19:03 _________________________________________________A4 (rok 94-99) Otwieranie masą i zamykanie masą. Wepnij się między drzwiami kierowcy i centralką centralnego zamka przy 6 pinowej wtyczce pod deską rozdzielczą. Kolory w zależności od rocznika. Otwieranie- szaro-biały lub żółto niebieski, zamykanie - brązowo-szary lub czerwono- niebieski. Rocznik 94-96 ma zamek pneumatyczny sterowany naprzemiennie+-. Trzeba przeciąć przewód zielono - niebieski

Opublikowano

kolego najpierw kup sobie centralke do sterowania z pilota wraz z pilotami a dopiero potem podlanczaj :tongue4:

Opublikowano

a pytam pierw bo doszly mnie sluchy ze nie zawsze idzie podlaczyc pilota :/ a jaki polecacie moze byc jakis z allegro??

Opublikowano

może być z allegro, taki mam założony pilot ze sterownikiem za 60 zeta i chodzi aż miło, polecam szczególnie zimą otwierasz nawet auta nie musisz odśnieżać

Opublikowano

Hejka Panowie!

założyłem sobie alarm ze sterowaniem CZ na pilota, fajne to jest szyby i szyber zamyka cacy, ale czasami centralnemu zdarza się nie zadziałać, znalazłem w instrukcji alarmu żeby wydłużyć impuls zamka do 3,5s \ i tu moje pytanie, czy ktoś wie o co chodzi, jak to zrobić?

Pozdrowionka

Opublikowano

hmmm chyba wtedy przytrzymujesz guzik dluzej

Opublikowano

dostałeś napewno do alarmu opis programowanie pilotów ale według mnie jak ci zamyka i tylko czasem nie chce zadziałać problem to jakaś przerwa w obwodzie może podczas podłanczania powstał zimny lut albo standardowy problem wyłamanych lutów w pompce centralnego wystarczy przylutować i jak ręką odjął :wink4:

Opublikowano

Hejka!

Pablo dzięki za podpowiedź, alarm już przeprogramowałem i zaczęło działać, cały dzień było ok! tzn, do pierwszego zacięcia ale wtedy z kluczyka też się nie chciał otworzyć, otwierały się tylko drzwi kierowcy no i tu się podłamałem, sprawdzę te luty, może to to. Pozdrawiam