sebo1607 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 :arrow: :arrow: witam wszystkich niedawno stałem sie szczęśliwym nabywcą takiego oto variata kupiłem go od pierwszego wł. w pl a drugiego ogólnie jest to wersja Jocker rok prod 1997 silnik 1.9 tdi 110ps stan oryginał bezwypadek nie kręcony przebieg 263000km,jest niestety troche rdzy na prawym przednim błotniku,pare rysek,poza tym trzeba dopieścić i będzie lalka Wyposażenie: - 2x air bag, - klima manual, - tempomat - podłokietnik - centralny zamek - zielone atermiczne szyby+miałem pękniętą szybe czołową i wymiana była na atermiczną zieloną spalanie 5-5.5-6l zależy od stylu jazdy stronka z info na temat jockerów http://www.passatgl5.cba.pl/golf3/edycje/joker.htm plany: :arrow: delikatna ściema szyb :arrow: podłokietnik-done :hmm: :arrow: hak odpinany - done :arrow:lampy projektory przód +xenon :arrow:wszystkie żarówki led - done :arrow:kubełki z tej samej wersji :arrow:felgi (wiosna) i nieduża gleba :arrow:radio sony - jest :arrow:radio cb midland- jest :arrow:scyzoryk+cz z pilota :arrow:podniesienie mocy(narazie tylko zaślepiony egr i wywalony kat. w planach wtryski 216 + sofcik a w przyszłości większe turbo i fimc) :arrow:tempomat- done :arrow:montaż głośników we wszystkie drzwi + wysokotonowe przy klamkach - done :arrow:gałka i mieszek gti zmiany biegów - done :kac: :arrow:mieszek na ręczny i skóra na kiere z czerwoną nicią :arrow:daszek na tylną szybe - jest firmy votex,czeka na malowanko :smoke: Poprzedni właściciel dbał o ten samochód,eksploatował go na najlepszych częściach,ja bede robił tak samo, na dzień dobry: :arrow: zmieniłem wszystkie filtry (KNECHT) :arrow:olej na castrola gtx, :arrow:nabiłem klime, :arrow:założyłem hak, :arrow:przyciemniłem narazie 2 szyby tylne, :arrow:zmieniłem wycieraczki w środku na patex, :arrow:wymieniłem tarcze przód i klocki na TRW,ostatnio wymiana szczęk z tyłu TRW :arrow: końcówki drążka na MOOG,tuleje tylnej belki Lemforder wiecej rzeczy nie pamietam a teraz fotki,oceniajcie fotki po zakupie tempomat podłokietnik naklejka powoli zmieniam żarówki na ledowe w środku są do rejestracji są tylko czekam teraz na szkiełka ośw.rej. powoli też ogarniam ruda :grrr: dziś podobiłem zaprawki było ich aż 5 został tylko błotnik do wymiany,bo za bardzo przeżarty :crazy: gałka i mieszek gti trysnełem tęż znaczki w czarny mat,mały dodatek a cieszy oko i fajnie wygląda smoked: porównanie doszedł także sprzęt audio daszek votex: kit KONI -60/60
Rekomendowane odpowiedzi