Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gwint? Jaki najlepszy? W przystepnej cenie! Dostepny w polsce? Opinnie uzywtkowników

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! mam w planach założenie zawieszenia z regulacja wysokości "GWINT" nie wiele wiem w tym temacie znalazłem jakieś komplety na allegro ale nie wiem czy są dobrej jakości np ten:

http://moto.allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-audi-a4-b5-quattro-s4-4x4-i2239896572.htm

mam b5 avant quattro

co możecie mi powiedzieć o tym wynalazku jak to jest? czy dużo zajmuje czasu zmiana wysokości i jak jest z komfortem czy są jakieś ukryte utrudnienia czy coś się szybciej od tego zużywa chodzi mi o jakieś tam gumki łączniki itp pierdoły

z góry dzięki za porady. :)

Opublikowano

Z tego co wiem to raczej ciężko z gwintem do quattro, bardzo żadko pojawiają sie na allegro, jak juz to jedynie coś nowego mozna dostac, ale raczej mizernej jakosciw garnicach ok 1tys pln, komfort zalezy od firmy zawieszenia i stopnia obniżenia auta ;) napewno twardosć bedzie bardziej odczuwalna niz na seryjnym zawiasie, co do zużywania, to głownie wachacze, ale to też zalezy od stopnia twarosci. Polecam szukać jakiegoś KW, albo supersporta, i na dobra uzywke trzeba dać ok 1tys pln i wzwyż.

Opublikowano

Gwint do Q zaczyna sie od 1500 w góre, używek mało jak są to albo szrot albo jest 20min na alegro, gwardia battalionu nie spi skupuje wszystko:decayed: jak mi przyjdzie z niemcowni to bede miał na sprzedaż technixa na tył

Opublikowano
  • Autor

nie chce używek myślę o nowym znalazłem kilka myślałem wydać na to max 3 tys zł tylko nie wiem co nowego za taka sumę dostane jakiejś dobrej firmy nie chce jakiegoś chinola 4500 eilbach może troszkę poczekam i założę droższe.. ale zaczyna mnie denerwować często słyszane ostatnio zdanie

"ladna! ale jaka koza wysoka" :facepalm:

Opublikowano

z nowych to masz supersporty po 2,2tys, AP ok 3tys, KW ponad 4tys trzeba dać

Opublikowano
  • Autor

a te ap jakiej są jakości? ciekawe jak z komfortem?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
a te ap jakiej są jakości? ciekawe jak z komfortem?

kolego ja mam AP u siebie , jesli chodzi o gwint to jest ok komfort, u mnie jest inna sprawa bo dzisiaj wlasnie wroccilem o mechanika ktory mi sprawdzał przednie amory bo od nowosci wystepowały stuki - i jak sie okazało 1 amor jest fabrycznie zje....ny, on stuka/ł szukam teraz jakis warsztat, firme na dolnym slasku, ktora to moze naprawic, czy wogole da sie to zrobic. a jak nie to trzeba bedzie zamowic sam wklad. ja do swojej audi a4 b6 sedan, naped przód dałem 2 lata temu 2200zł. gdyby nie te stuki to ogolnie gwint godny polecenia za ta kwote.

P.S. takie małe info dl atych co chca kupic gwint - od razu sprawdzajcie gwint , zeby potem wlasnie sie nie okazało tka jak au mnie ze ktorys amor stuka/puka. koszt 10-15zł i macie 100% pewnosc. pozdrawiam.