Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana radia chorus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem, mianowicie chciałem dzisiaj w miejsce chorusa założyć radio sony i po wyciągnięciu seryjnego radyjka moim oczom ukazały się trzy kostki a soniak ma tylko dwa wejścia..Jak to podłączyć? Znalazłem jakieś przejśćiówki na allegro ale nie mogę się w nich połapać...Dzięki z góry za pomoc. Pozdrawiam

Opublikowano
Witam, mam mały problem, mianowicie chciałem dzisiaj w miejsce chorusa założyć radio sony i po wyciągnięciu seryjnego radyjka moim oczom ukazały się trzy kostki a soniak ma tylko dwa wejścia..Jak to podłączyć? Znalazłem jakieś przejśćiówki na allegro ale nie mogę się w nich połapać...Dzięki z góry za pomoc. Pozdrawiam

:shock3::shock3::shock3: Czy Ty wiesz jak zeszpecisz sobie środek niefabrycznym radiem?? Do tego te zaślepki po bokach :sick3::sick3::sick3: Przecież możesz zamienić Chorusa na inne ORI :mysli:

Opublikowano
  • Autor
Kolego poczytaj opis z tej aukcji i bedziesz wiedział http://allegro.pl/audi-a3-a4-a6-a8-tt-tylne-glosniki-subwoofer-m001-i2230273121.html

Dzięki za rozjaśnienie sytuacji:)

:shock3::shock3::shock3: Czy Ty wiesz jak zeszpecisz sobie środek niefabrycznym radiem?? Do tego te zaślepki po bokach :sick3::sick3::sick3: Przecież możesz zamienić Chorusa na inne ORI :mysli:

Wiem, że najlepiej wygląda ori, jednak brak wejścia na pendrive dyskwalifikuje je całkowicie:( poza tym mam wysoki model xploda, którego miałem w b5 i się do niego przyzwyczaiłem...

Opublikowano

Możesz zamontować emulator zmieniarki i będzie usb i wejście na sd. Mam ori ramkę do radia z chromem.

---

- Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Witam ponownie, po długiej i nierównej walce udało mi się zamontować xploda:)

Jakby ktoś kiedyś potrzebował to musiałem nabyć:

-Adaptor gniazdo Mini iso-2 Wtyki Rca

2219325889.jpg

-SEPARATOR ANTENOWY ISO-DIN

2217723837.jpg

-ramkę,

Dziękuję wszystkim za pomoc:) Pozdrawiam