adprzemek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam Panowie, mam szybkie pytanie: gdzie znajduje się gniazdo na kluczyk przy tylnej kanapie w avancie, bo nijak nie mogę znaleźć albo jestem ślepy albo jest tak dobrze ukryte;) szukałem przy tej dźwigni od składania ale nie widzę...
biggman Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 hmm czegoś takiego u siebie nie widziałem może występowało to jak opcja.. Powinno być tu:
wrclaguna Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 W uboższych wersjach tego zamknięcia na klucz nie ma Może bolec boczny sie poluzował i nie można dzwiegienką otwozyć .
adprzemek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2012 hmm czegoś takiego u siebie nie widziałem może występowało to jak opcja.. W instrukcji niby jest a u mnie tam nie ma: A pytam się bo nie mogę położyć jednej części oparcia...(tej większej), po pociągnięciu za dźwignię wyskakuje taki czerwony cypelek a oparcie ani drgnie... myślałem, że jest zablokowane kluczykiem.. W uboższych wersjach tego zamknięcia na klucz nie ma Może bolec boczny sie poluzował i nie można dzwiegienką otwozyć . Który bolec?
biggman Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 hmm czegoś takiego u siebie nie widziałem może występowało to jak opcja.. W instrukcji niby jest: http://img840.imageshack.us/img840/7053/20120413174559.jpg A pytam się bo nie mogę położyć jednej części oparcia...(tej większej), po pociągnięciu za dźwignię wyskakuje taki czerwony cypelek a oparcie ani drgnie... myślałem, że jest zablokowane kluczykiem.. byłem pierwszy
adprzemek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2012 hmm czegoś takiego u siebie nie widziałem może występowało to jak opcja.. W instrukcji niby jest: http://img840.imageshack.us/img840/7053/20120413174559.jpg A pytam się bo nie mogę położyć jednej części oparcia...(tej większej), po pociągnięciu za dźwignię wyskakuje taki czerwony cypelek a oparcie ani drgnie... myślałem, że jest zablokowane kluczykiem.. byłem pierwszy No fakt:) ale tylko o setne sekundy;-)
biggman Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Aby złożyć to większą część, musisz złożyć wpierw tą mniejszą, to wiesz? Oczywiście gdy jest roleta
adprzemek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Aby złożyć to większą część, musisz złożyć wpierw tą mniejszą, to wiesz? Oczywiście gdy jest roleta Ta mniejsza się składa bez problemu...z tą większa jest problem a nie chcę używać siły, bo jak ostatnio wyciągałem atrapę z b5 i użyłem siły to skończyło sie szukaniem nowej atrapy...
yarek7504 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Aby złożyć to większą część, musisz złożyć wpierw tą mniejszą, to wiesz? Oczywiście gdy jest roleta Dokładnie...roleta wsunięta jest z tyłu większego oparcia i przy próbie złożenia siedzenia blokuje się o to mniejsze siedzenie
biggman Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 jak wyskoczył ten bolec do góry to powinna się składać. Spróbuj może ją złożyć trzymając za uchwyt, trzyma ją tylko ten bolec z boku o którym pisze wrclaguna
adprzemek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Aby złożyć to większą część, musisz złożyć wpierw tą mniejszą, to wiesz? Oczywiście gdy jest roleta Aby złożyć to większą część, musisz złożyć wpierw tą mniejszą, to wiesz? Oczywiście gdy jest roleta Dokładnie...roleta wsunięta jest z tyłu większego oparcia i przy próbie złożenia siedzenia blokuje się o to mniejsze siedzenie jak wyskoczył ten bolec do góry to powinna się składać. Spróbuj może ją złożyć trzymając za uchwyt, trzyma ją tylko ten bolec z boku o którym pisze wrclaguna Ok, wielkie dzięki za pomoc, wystarczyło trochę mocniej pociągnąć... idę się spalić ze wstydu...pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi