Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lcd w zagłówku kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W związku z tym że mój mały brzdąc już podrósł na tyle żeby oglądać bajki w czasie jazdy planuje montaż lcd w zagłówku. Oglądałem na forum fotostory i nie będę miał problemu z takim montażem. Musiał bym jednak kupić odtwarzacz dvd i monitor. Pierwsze pytanie czy do RNSa da się podpiąć taki ekran lcd i czy napęd dvd odtworzy mi film z płytki? Minusem takiego rozwiązania jest to że napęd będę miał zajęty a co za tym idzie brak nawigacji. Druga propozycja to taki zagłówek z lcd i własnym napędem, odpadnie opcja kupowania dvd. http://allegro.pl/okazja-monitor-w-zaglowku-lcd-7-xbs-dvd-usb-mp4-i2217727204.html Nie znam się na parametrach może ktoś podpowie czy taki sprzęt wart jest tej ceny? Uprzedzę już piszących że zagłówek nie będzie pasował kolorystycznie do tapicerki mam w planie go obszyć takim samym materiałem z jakiego są zrobione siedzenia. Starego zagłówka wolałbym nie niszczyć bo podczas sprzedaży auta wyjmę ten zagłówek włożę oryginalny i po problemie.

---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ----------

http://allegro.pl/show_item.php?item=2217727171&msg=Obserwujesz+aukcj%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0D%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=68945115512738b1601bef683b7441d98c4b031b0dacff8bd2d8f4e849d8f130 jeszcze taki znalazłem

Opublikowano

musisz zamontowac w pierwszej kolejnosci dvd - polecam Phonocara (sam mam) :wink:

fotka011c.jpg

nastepnie dvd podlaczasz pod rns`e poprzez odpowiedni modul i jesli chcesz w czasie jazdy puszczac mlodemu bajki musisz miec TV FREE :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jednak kupuje ten z linka o wiele szybciej się podłącza i według mnie wygodniejszy.

Opublikowano

kurde a kiedys sprzedalem 4 zaglowki skora czarne za psie pieniadze :facepalm:

a tak bylby nowy modzik

.Pablo - dobry pomysl z tym dvd gdzie wszystko jest w zaglowku - nie trzeba zapychac i tak malego schowka

Opublikowano
  • Autor

.Pablo - dobry pomysl z tym dvd gdzie wszystko jest w zaglowku - nie trzeba zapychac i tak malego schowka

W schowku mam już zmieniarkę cd, cb radio jak włożył bym jeszcze dvd to nie miał bym gdzie piwa chłodzić w czasie jazdy (klimatyzowany schowek) ;P hahaha

Opublikowano

mialem te lodowke w poprzednim B7

w/g mnie ten mod to przyrost formy nad trescia - brak miejsca - no chyba ze potrzebujesz jak prowadzisz zimnego browara :decayed:

ja tam wole lodowke w bagazniku :decayed:

jak ogarniesz podlaczenie do rns, montaz w zaglowku daj znac tutaj czy w warsztacie - jestem ciekaw jak to ci wyjdzie :wink:

Opublikowano
  • Autor
mialem te lodowke w poprzednim B7

w/g mnie ten mod to przyrost formy nad trescia - brak miejsca - no chyba ze potrzebujesz jak prowadzisz zimnego browara :decayed:

ja tam wole lodowke w bagazniku :decayed:

Nie mówię o lodówie tylko klimatyzowanym schowku.

Zagłówek będzie miał wszystko czyli podłączam tylko + i- w fotelu pasażera do rnsa nie podłączam nie ma takiej potrzeby.

Opublikowano

aaa no tak - skoro wszystko w jednym to nie trzeba do rnsa :facepalm::wink:

z tym schowkiem to wstawiles sobie tylko te rurke wraz z pokretlem - masz moze nr z etki tego gdzies

Opublikowano
  • Autor

z tym schowkiem to wstawiles sobie tylko te rurke wraz z pokretlem - masz moze nr z etki tego gdzies

Numeru z etki nie mam i tak wsadziłem tylko rurę z zaworem.