Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż świateł do jazdy dziennej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kilka dni temu kupiłem zestaw świateł do jazdy dziennej gdyż mam dość przepalających się h7 (bosh plus 90 - koszt 35 zł). Niestety jestem tumanem elektrycznym i nie potrafię ich podłączyć. Zamontowałem w dolnej kratce - kabelki wyciągnąłem do góry. Instrukcja mówi, że jeden kabel nalezy podpiąć do minusa na aku a drugi do plusa z pompy paliwowej (moja jest gdzieś w bagażniku). Z internetu i youtube wynika, że wystarczy jakikolwiek kabel gdzie pojawia się napięcie po przekręceniu stacyjki - niestety to dla mnie za mało - podpowiedzi typu ten od alternatora też mi nie pomogły.

Czy ktoś może powiedzieć gdzie konkretnie podpiąć plus z tych świateł w b6 tak aby włączały się samoczynnie po zapłonie i wyłączały po uruchomieniu świateł mijania (maja jakiś czujnik obciążeniowy wbudowany chyba).

Opublikowano
  • Autor

Moje diody są ładne - najnowszy wzór z ChRL - nie chcę tego modułu. Podstawowa jedo wada to to, że wciąż używa drogich i lubiących się przepalać h7. Co prawda z mniejszym napięciem ale wciąż. Wezmę dzień wolnego i podjadę do elektryka. Wstyd trochę... jeden kabelek - liczyłem, że dziś po południu se to podłączę.