Jump to content
IGNORED

[B6 AVF] Podkładka pod telefon - CuLLman - co z nią zrobić ?

HiRide

Recommended Posts

3b380118529dceef.jpg

mam ta podkladke czy jak to sie nazywa,uchwyt ori w konsoli tez mam ale nie mam reszty i tu moje pytanie

Co potrzebuje aby moc w pelni korzystac z telefonu w samochodzie?

Moze sa na to chetni i mozna to sprzedac w dobrej cenie ?

Potrzebujesz podkładki pod swój telefon , musisz pojechać do Audi i sie dowiedzieć czy taka istnieje . A ta co masz jest chyba pod Nokie 6310/6310i . Sprawdź też czy masz BT .

Potrzebujesz podkładki pod swój telefon , musisz pojechać do Audi i sie dowiedzieć czy taka istnieje . A ta co masz jest chyba pod Nokie 6310/6310i . Sprawdź też czy masz BT .

nie bede kupowal podkladki pod swoj telefon bo napewno jej nie ma (mam tel z klapka)BT mam napewno bo czasami z niego korzystam podczas jazdy i to jest super sprawa :)tylko cholera nie chce mi wyswietlac ksiazki telefonicznej pomiezy zegarami i ciagle pisze ze mam czekac i nawet po 10 minutach mam dalej czekac :polew:.Wiec co do tej noki to jeszcze karte sim i nic wiecej nie potrzeba ?

cholera nie chce mi wyswietlac ksiazki telefonicznej

Spróbuj z innym telefonem. Niektóre niestety mają problemy z BT Audi. Polecam Motorole.

Wystarczy tel bez symbiana i wszystko będzie chodzić :)

Zgadzam się z przedmówcą. Symbian do gazu!

Moj telefon z klapka nie ma symbiana a nie wszystko chodzi ...

Dobra, widzę że ten Twój "telefon z klapką" jest jakiś tajemniczy na maksa. Poniżej masz listę kompatybilnych z RNS-E słuchawek.

http://storage.audiusa.com/bluetooth.pdf

I jeszcze link do forum gdzie na bieżąco kolesie wklejają przetestowane słuchawki.

http://www.navplus.us/forums/showthread.php?t=1118&highlight=phone+compatibility+bluetooth

Dobra, widzę że ten Twój "telefon z klapką" jest jakiś tajemniczy na maksa. Poniżej masz listę kompatybilnych z RNS-E słuchawek.

http://storage.audiusa.com/bluetooth.pdf

I jeszcze link do forum gdzie na bieżąco kolesie wklejają przetestowane słuchawki.

http://www.navplus.us/forums/showthread.php?t=1118&highlight=phone+compatibility+bluetooth

dzieki :) mam do dyspozycji k750 ale tez nie ma ksiazki na fisie.W ogole na tej liscie nie ma zadnego z tych telefonow do ktorych mam teraz dostep :tongue4:

w innym poscie zapytalem czy znasz juz pelne mozliwosci ori zestawu RNS-E,BT i kiery multifunkcyjnej........

Tutaj masz dokładny opis funkcjonalnośći kierownicy Multi w połączeniu z RNS-E oraz sterownikiem BT

http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=138299&highlight=bluetooth+functionality

Jak znajdę chwilę to przetłumaczę to na polski.

Tutaj masz dokładny opis funkcjonalnośći kierownicy Multi w połączeniu z RNS-E oraz sterownikiem BT

http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=138299&highlight=bluetooth+functionality

Jak znajdę chwilę to przetłumaczę to na polski.

juz to czytalem ale moj angielski jest bardziej taki :thumbdown: niz taki :th:

jak prztlumaczysz to bede wdzieczny :hi:

by nie tworzyć nowego tematu to podłacze się tu:

ja z kolei mam uchwyt ten jednolity z deską rozdzielczą, ale nie mam podkładki pod telefon :confused4:

no i teraz myślę by takie coś sobie sprawić, ale te oryginalne są drogie no nie? :(

może są jakieś substytuty*** ?

bo HiRide to Twoje to chyba do Nokii 6310 jest no nie?

ja wolałbym do 6020 bo w domu mam taki telefon nieużywany,

może ktoś ma i chce tanio sprzedać takie coś?

PS. widziałem najtaniej w necie po 35Euro ale przesyłka droga była :( a w Polsce nie mogę znaleźć tego...

--------------------------------------------------------------

*** albo co innego można tam zamontować? nawigacji tam nie zamontuję bo za bardzo po prawej stronie - nieergonomiczne,

a notesu też nie bo trąci myszką :naughty:, zdjęcie teściowej też odpada...

by nie tworzyć nowego tematu to podłacze się tu:

ja z kolei mam uchwyt ten jednolity z deską rozdzielczą, ale nie mam podkładki pod telefon :confused4:

no i teraz myślę by takie coś sobie sprawić, ale te oryginalne są drogie no nie? :(

może są jakieś substytuty*** ?

bo HiRide to Twoje to chyba do Nokii 6310 jest no nie?

ja wolałbym do 6020 bo w domu mam taki telefon nieużywany,

może ktoś ma i chce tanio sprzedać takie coś?

PS. widziałem najtaniej w necie po 35Euro ale przesyłka droga była :( a w Polsce nie mogę znaleźć tego...

--------------------------------------------------------------

*** albo co innego można tam zamontować? nawigacji tam nie zamontuję bo za bardzo po prawej stronie - nieergonomiczne,

a notesu też nie bo trąci myszką :naughty:, zdjęcie teściowej też odpada...

tak ja mam do noki 6210,6310,6310i

odświeżę trochę temat.czy do sprawdzenia BT wystarczy telefon z tą funkcją(w moim przypadku nokia 6300)czy muszą być tylko wyszczególnione jak wyżej.chodzi tylko o sprawdzenie. :hi:

wystarczy

no to lipa-senkju

Witam podczepiam się do tematu , kupiłem podłokietnik do swojej A4 B6 z modelu B7 i pod klapą podłokietnika jest właśnie taki adapter do telefonu Nokia wraz z podstawką i przewodem który wychodzi z podłokcia , moje pytanie brzmi co muszę dokupic aby sobie móc to wszystko uruchomic ? czy gra jest warta świeczki ? ewentualnie prosze o info jak moge wyjąć adapter wraz z podstawką z mojego nowego podlokietnika :) pzdr !!