wujek_kamil Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Hello jako, że mam za mało postów i nie zamierzam pisać kolejnych 59 bzdurnych postów aby tylko były proszę o pomoc w wystawieniu auta(b5 avant 1.8TQ z wirusem i gazem) tutaj na forum. WIEM, ZE TO NIEZGODNE Z REGULAMINEM ALEE prosiłbym admina o taką możliwość - podeślę mu lub komuś z Was na PW opis + foto i moze by mnie odblokował. Nie oszukuję, nie jestem handlarzem - po prostu trafiła się okazjakupić coś pomocnego mi w życiu i MUSZĘ auto sprzedać. Prosze o jakiś kontakt na PW....
Cris Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 chyba złapiesz kropka. ---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:43 ---------- wyciąg z regulaminu: UWAGA !!! NIE PISZCIE DO MODERATORÓW CZY ADMINÓW PW TYPU: CZY MOGĘ WYSTAWIĆ POMIMO OGRANICZENIA. NIE, NIE MOŻNA !!
wujek_kamil Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Opublikowano 21 Maja 2012 Ok to nabiję 60 bzdurnych postów - będzie zgodnie z regulaminem. Pozdrawiam i temat do zamknięcia.
ykk Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 Ok to nabiję 60 bzdurnych postów - będzie zgodnie z regulaminem. Pozdrawiam i temat do zamknięcia. Zapraszam do nabijania. To tez jest ujete w regulaminie
Rekomendowane odpowiedzi