Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z autem na benzynie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM MAM PROBLEM ZE SWOJA AUDI MIANOWICIE AUTO JEST NA GAZ BRC JADAC PO SKONCZENIU GAZU PRZELACZYLEM NA BEZYNE I W TYM MOMENCIE AUTO STANELO JAK PRUBOWALEM ODPALIC TO ODPALILO JECHALEM KAWALEK SZARPALO I JECHALO WYGLADALO TAK JAKBY NAGLE GASL SILNIK I ZA CHWILE ODPALAL TAK PRZEZ CHWILE POTEM GASL CALKIEM A GDY ODPALILEM MOGLEM JECHAC DALEJ ALE BYLY TE SAME OBJAWY I TAK ZA KAZDYM RAZEM DODAM ZE NA GAZIE CHODZI BEZ ZAZUTÓW WCZESNIEJ TEZ TAK SIE DZIALO ALE MECHANIK WYMIENIL CZUJNIK STEROWANIA CISNIENIA PALIWA I JAKIES 3000 KM BYLO OK A TERAZ ZNOWU TE SAME OBJAWY PROSZE O POMOC BO JESTEM 2000 KM OD DOMU Z DZIECKIEM I NIE WIEM CO MAM ROBIC MUJ E.MAIL [email protected] tel 509647283 POZDRAWIAM.

Opublikowano

caps lock rules :facepalm:

Opublikowano

Najlepiej było by podpiąc VAG-a ale nie masz ze soba pewnie?? Czyli jak przełączy się na gaz to jest dobrze?? Jeśli tak to postaraj się wrócić tak to miejsca zamieszkania i wtedy cos podziałasz bo jesteś pewnie zagramanicą...

Opublikowano
  • Autor

tak jestem w norwegi na gazie jest ok tylko na benzynie fiksuje

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ----------

dodam zalozylem druga pompe paliwa i nic paliwa jest pół zbiornika po wymianie czujnika sterowania cisnienia paliwa bylo jakis czas ok i teraz znowu

[

---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ----------

pytalem mechanika który to robil czy zalozyl nowy czujnik to powiedzial ze to jest nowy

---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ----------

pytalem mechanika który to robil czy zalozyl nowy czujnik to powiedzial ze to jest nowy