Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRB] Moje szare A4 avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak jak napisałem w wątku "newbie", w końcu kupiłem A4-kę. Model S-line, ale chyba głównie na znaczkach :wink: Przejechane 100K km, przebieg pewny, w Norwegii przebieg jest kontrolowany przez firmę ubezpieczeniową i ASO. Wiem że auto nie ma żadnych wypasów, ale nie jest mi to potrzebne. Nie mam też zamiaru wprowadzać żadnych modów. Samochód ma jeździć, nie psuć się i sprawiać przyjemność z jazdy. Poniżej kilka zdjęć poglądowych i lista wyposażenia. Więcej informacji, jaki i milion pytań, później. Wszelkie opinie mile widziane. Pozdrawiam!

foto 1

foto 2

foto 3

foto 4

foto 5

foto 6

foto 7

foto 8

foto 9

equipment

Opublikowano

ojj kolego, przecież Twoje auto ma pakiet S-line exterieur więc nie tylko na znaczkach :decayed: szkoda, że nie chcesz wprowadzać modyfikacji bo ja bym dodał mu kilka gadżetów typu stołki ładniejsze, większe koło, S-line czy też RNS-E lub program.. w każdym razie kolorek piękny! bezawaryjności :hi:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki! Wygląda na to że sam jeszcze nie wiem co mam. No to może się zastanowię nad jakimiś mod'ami... :wink: Nie chcę zmieniać wiele w wyglądzie zewnętrznym, podoba mi się taki golas... Taki mój gust...

Opublikowano

No nie opowiadaj... :wink4: Ładny Kolorek! :good: Bezawaryjności! P.S. Uwierz mi, że jak już tutaj trafiłeś i masz choć troszkę zamiłowanie do samochodu to bankowo będziesz coś przy niej modził... Lista może być bardzo długa... :kox:

Opublikowano
No nie opowiadaj... :wink4: Ładny Kolorek! :good: Bezawaryjności! P.S. Uwierz mi, że jak już tutaj trafiłeś i masz choć troszkę zamiłowanie do samochodu to bankowo będziesz coś przy niej modził... Lista może być bardzo długa... :kox:

Zgadzam się :kox: na pewno coś się zmieni w aucie.Jak koledzy wyżej piszą bezawaryjności życzę i miłego użytkowania.:wink:

Opublikowano

Ty tu uwżaj na tych fanów A4 - najpierw pokażą ci zdjęcie przedmiotu, potem zdjęcie w samochodzie... potem urobią tak ze nie zorientujesz się kiedy w garażu będziesz miał pół A4 w cześciach ;D a w swojej części np z S4 Sline RS4 itp... ;-)

Opublikowano
  • Autor

Zobaczymy jak to będzie z tymi modami...:wink: Jak na razie mam kilka małym rzeczy do poprawienia i kilka wątpliwości do rozwiania... Będę szukał na forum, jak nie znajdę odpowiedzi, na pewno napiszę! Pozdrawiam.