robaq Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Witam, w południe robiłem logi, błędów nie było a przed chwilą miałem robić 004 wg sugestji spanky'iego Podłączam vag'a i mam VAG-COM Version: Release 311.2-N Control Module Part Number: 8E0 959 655 B Component and/or Version: Airbag 8.4EP 3002 Software Coding: 0010602 Work Shop Code: WSC 63251 1 Fault Found: 01217 - Side Airbag Igniter: Driver Side (N199) 001 - Upper Limit Exceeded Po skasowaniu pojawia się znowu , co robić
spanky Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 wtyczka pod siedzeniem od bocznej poduszki kierowcy do sprawdzenia .. pewnie sie wypiela/poluzowala .... prysnij jakims kontaktsprayem ....
robaq Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Opublikowano 13 Maja 2008 błąd skasowany, poruszałem troche wtyczkami, poprzesuwałem siedzenie i zadziałało. Jak się powtórzy to zrobie to tak jak należy przeczyszcze styki i psikne. Myślałem ze to coś poważniejszego bo na forum nie znalazłem tego błędu tzn. drugiego członu błądu "001 - Upper Limit Exceeded" poraz kolejny wielkie dzięki
spanky Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 błąd skasowany, poruszałem troche wtyczkami, poprzesuwałem siedzenie i zadziałało. Jak się powtórzy to zrobie to tak jak należy przeczyszcze styki i psikne. Myślałem ze to coś poważniejszego bo na forum nie znalazłem tego błędu tzn. drugiego członu błądu "001 - Upper Limit Exceeded" poraz kolejny wielkie dzięki he he he widac za mocno sie wierciles podczas robienia logow ....
HiRide Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Niestety u mnie tz wyskakuje ten blad -po skasowaniu wagiem pojawia sie znowu po kilku dniach czy to napewno chodzi o fotel kierowcy a nie poduszke w kierownicy bo juz nie wiem gdzie szukac
Gość Michał Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Boczna poduszka, strona kierowcy. Rusz kostkami pod siedzeniem, mozesz ja rozpiąc, psiknac czymś do czyszczenia styków, połaczyć i powinieneś wykasować ten błąd
HiRide Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Boczna poduszka, strona kierowcy. Rusz kostkami pod siedzeniem, mozesz ja rozpiąc, psiknac czymś do czyszczenia styków, połaczyć i powinieneś wykasować ten błąd juz to robilem i pomoglo na kilka dni
spanky Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Boczna poduszka, strona kierowcy. Rusz kostkami pod siedzeniem, mozesz ja rozpiąc, psiknac czymś do czyszczenia styków, połaczyć i powinieneś wykasować ten błąd juz to robilem i pomoglo na kilka dni i znowu sie pojawai ?
HiRide Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Boczna poduszka, strona kierowcy. Rusz kostkami pod siedzeniem, mozesz ja rozpiąc, psiknac czymś do czyszczenia styków, połaczyć i powinieneś wykasować ten błąd niestety tak po skasowaniu pojawi sie za pare minut lub pare dni -nie ma reguly juz to robilem i pomoglo na kilka dni i znowu sie pojawai ?
Rekomendowane odpowiedzi