Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wycieraczki Aero do b5, numery części potrzebne do przeróbki, + ZDJĘCIA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

po namowach kolegi, podaje numery części jakie są potrzebne żeby ori AERO założyc na przód:

Ramiona:

3B1 955 410B prawe, i 3B1 955 419B lewe

pióra:1j1 955 425 B i 3b1 955 426B,.

pióra w komplecie wychodzą taniej, nie są zamienne, długość 530 mm, ale inne odsadzenia

na chwilę obecna zestaw w serwisie kosztuje max 450 zł, w zależności od rabatów

same pióra, w komplecie prawe i lewe, bo pomimo że oba są 530mm, mają inne odsadzenie i nie są takie same, kosztują ok 140 zł brutto,

---------- Post dopisany 12-06-2012 at 07:38 ---------- Poprzedni post napisany 05-06-2012 at 10:24 ----------

w wolnej chwili wrzucę foty, Arturro już poszedł moją ścieżką i tez już ma B5, z Aero

---------- Post dopisany 13-06-2012 at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany 12-06-2012 at 07:38 ----------

Photo0007.jpgPhoto0008.jpg

Opublikowano

fajnie to wyglada tylko ta cena;)

Opublikowano

Arturro zapłacił poniżej 400 zł za całość, ja mam te ramiona od zawsze teraz po 5 latach kupiłem nowe pióra, szukałem w różnych miejscach, nawet przymierzałem te aero muliticlip, naprawdę słabe są i do tego odstają, Orginał to oryginał, nawet powyżej 200km/h, nic nie skacze

Opublikowano
Arturro zapłacił poniżej 400 zł za całość, ja mam te ramiona od zawsze teraz po 5 latach kupiłem nowe pióra, szukałem w różnych miejscach, nawet przymierzałem te aero muliticlip, naprawdę słabe są i do tego odstają, Orginał to oryginał, nawet powyżej 200km/h, nic nie skacze

masakra nie szkoda wam kasy ?

nie rozumiem o co pytasz, ??? o gustach się rozmawia, jeden wydaje na samochód, drugi na alkohol, trzeci na kobiety itd..

widzieć podczas deszczu i szybkiej jazdy bezcenne!!! :kox:

Opublikowano

Dokładnie, chodzi nie tylko o wygląd ale o bezpieczeństwo :wink:

Opublikowano

masakra nie szkoda wam kasy ?

:wtf:

na co ?????

na to by widzieć w deszczu gdzie się jedzie ???

więc odpowiem....nie ,nie szkoda mi było :naughty:

przy większej prędkości jesteś ze swoich piórek równie zadowolony jak przy mniejszej.....?

też byłem ale się myliłem bo teraz na prawdę szybka potrafi być bez smug po wytarciu podczas szybszej jazdy :wink:

---------- Post dopisany at 14:41 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ----------

dokładnie :wink:

Opublikowano

gdzie tu bezpieczeństwo stara b5 200 w deszczu :facepalm:

dajcie spokój ktoś chce wycieraczki za 500zł w aucie wartym 10000 ma i już ja jak chce w deszczu widzieć to kupuje wycieraczki za 30zł do tego niewidzialną wycieraczkę autolandu i im mocniej leje tym mniej wycieraczek używam :hi:

Opublikowano

dajcie spokój ktoś chce wycieraczki za 500zł w aucie wartym 10000 ma i już ja jak chce w deszczu widzieć to kupuje wycieraczki za 30zł do tego niewidzialną wycieraczkę autolandu i im mocniej leje tym mniej wycieraczek używam :hi:

może nie w "ścianie wody" :whistling: ale przy tej prędkości nawet latem jak psikniesz po szybie to mało co zbierają piórka ..

mylę się ?

nie wiem jak Ty ale ja po autostradkach się staram w miarę szybko przemieścić jak są warunki (w miarę pusto) ,a w czym różni się zdrowe i zadbane b5 od np.b7 ?

budą i grilem? chyba tylko :wink:

Opublikowano

przecież nikt Cię nie zmusza do kupowania, więc po co te komentarze, ja jestem zadowolony, Artur też, jak ktoś będzie miał kasę i chęć to sobie zakupi,. koniec O.T.

Opublikowano

przecież ja tego nie krytykuje na pisałem że jak ktoś chce to ma, dla mnie mod taki sobie ale co tam pozdro :decayed:

Opublikowano

luz :wink:

ja tam jestem mega zadowolony :naughty::wink:

Opublikowano

btw

Robert ...czas postów :wink: synchronizacja godna :oklasky:

:yeah::wink::decayed:

Opublikowano
no wlanie oto mi chodzi ze do takich trupów to szkoda za tyle,ja mam nowe z toyoty avensis wujek mi dał ,troche przerobek ale pasują.

pokaż foto :wink: