TnX Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Mam problem z Audi, nie odpala za pierwszym razem, dopiero za drugim, gdy dodam delikatnie gaz, z trudem ale odpala. Obroty falują, gdy dodaje gaz, najpierw go zadławi, dopiero później idą do góry. Błędy z VAG"a. Silnik nie jest zagazowany. 1087 Nie przeprowadzone podstawowe nastawienie, nieprawidłowy sygnał 522 Czujnik temp.cieczy chłodzącej -G 62, nieprawidłowy sygnał - BŁĄD SPORADYCZNY 520 Przepływomierz/Masomierz powiet.-G70/G19. Przerwa lub zwarcie do masy - BŁĄD SPORADYCZNY.
tomaszstn Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Wymień czujnik płynu chłodzącego, wyczyść przepustnicę i zrób nastawy początkowe i będzie git Przepływomierz powinien być dobry, wystarczy tylko skasować błąd. Masz blisko do mnie więc jak chcesz to mogę Ci błędy skasować i zająć się przepustnicą
TnX Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 Wymieniłem tą czujkę od płynu chłodzącego, super wszystko działa, obroty w normie.
Rekomendowane odpowiedzi