Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jaki sterownik do centralnego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś nie chodzą te aukcje allegro

Opublikowano

A masz ten schemat do Audi A4 co tam obiecują? Z tego co wyczytałem to pisze tam, ze u nich dodają gratis schemat do konkretnego auta...

Opublikowano

Jak już się decydujesz na scyzoryk to zamontuj wersję z alarmem zawsze po nim zablokuijesz jakis obwód elek.

Opublikowano

hack, miałem poproś to ci przeslą na maila ten jest o wiele lepszy od tego dołąćzeonego z sterownikiem. Cena dobra wygla kluczyków też całkiem może reaguje z odległości tylko 5-7m ale co tam zawsze to lepsze od ręcznej roboty!!

Opublikowano

Wiecie co ja tam nie zakladalem alarmu bo twierdze, ze jest to jedno z zabezpieczen, ktore dla zlodzieja jest bardzo malym problemem do pokonania.

Wiem, wiem kazda sekunda sie liczy, ktora traci zlodziej an pokonanie kolejnego zabezpieczenia.

Opublikowano
  • Autor

no panowie i panie linki już działają i doradzajcie czekam niecierpliwie :mrgreen:

Opublikowano

Kolego bushi a nie dało by się wrzucić na np. www.rapidshare.com ?? Mielibyśmy wszyscy razem schemat łatwo dostępny....

Opublikowano

Witam ja właśnie dzisiaj założyłem sterownik do centralnego z pilotem scyzorykiem, zamówiłem na tej aukcji http://www.Allegro.pl/show_item.php?item=141826445 . Wszystko bardzo ładnie działa tylko nie wiem jak podłączyć domykanie szyb, bo elektryczne szyby też sam dokładałem i nie mam tego modułu komfortu a schemat wygląda tak.

ke1a4do95rih8.th.jpg

Opublikowano

W twoim przypadku trzeba dołożyć dodatkowy moduł domykania szyb.

Opublikowano

Witam ja też jestem zainteresowany tym alarmem i mam pytanie tam wychodzi impuls na domykanie szyb nieda się tego podłaczyc pod orginalne sterowanie szyb tylko trzeba dokupywać jakieś cary ???

Opublikowano

wydaje mi się ze pod orginalne podepniesz bez problemu tylko ja montowałem elektryke sam i nie mam tego modułu co audi dodaje przy elektrycznych szybach.