Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Błotniki A4 przed liftowe a po

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Muszę wymienić błotniki z przodu a z racji iż mam już założone lampy zespolone nie chciałbym znowu ciąć nowych błotniczków (szkoda mi ocynku :) ) wiec zastanawiam się jakie są różnice miedzy tymi przed a po lifcie ? Czy poza listwami różnią się czymś bo po fotkach ciężko ocenic a może już ktoś próbował takiego zabiegu (szukajaką nic nie udało mi sie znaleźć wiec podejrzewam że może być ciężko). Jeśli nie to czy da się w jakiś "cywilizowany" sposób założyć stare listwy na nowy błotnik i na samochód bez większych przeróbek czy nie będą pasowały do "bryły" reszty samochodu ?

Z góry dzięki

Pozdrawiam

Opublikowano

listwy środkowe można przełożyć te wąskie z przedlifta - pasują ok, jedynie musisz załatwić sobie do poliftowych błotników poliftowe kierunki.

no i napisz który rocznik masz swojej A4 bo jeśli 95-96 czyli nawet nie po 1 lifcie, to dolne listwy są inne i będziesz musiał przyszpachlować otwory montażowe listwy na dole błotnika, jeśli natomiast masz audiczkę po 1 lifcie to listwy dolne błotników są identyczne jak po 2 lifcie

Opublikowano

Wielkie dzięki za fachową odpowiedz ... Niestety moja ooooo jest jeszcze z lipca 97 przed 1 liftem :|