Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Kraków - Geometria Kół

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szczerze polecam "Auto serwis G.B. Diagnostyka Samochodowa". Zajmują się komputerowym ustawianiem zbieżności kół. Wszystko profesjonalnie i w rozsądnej cenie.

Ziomki znają się na rzeczy, szybko dokonali niezbędnych regulacji i autko śmiga bez zastrzeżeń.

ul. Mogilska 114

31-445 Kraków

(budynek Gromady)

jadąc od trony Nowej Huty, należy skręcić na przeciwko komendy policji w prawo na światłach (za stacją Orlen, salonem Citroena i salonem Saaba, ktęre są w jednym kompleksie budynków).

tel.: 12 411 97 42

kom.: 608 165 729

czynne: 8:00 - 17:00

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Ostatnio wyważałem komplet kół 17" aluminiowych. Poprawiali po poprzednim serwisie ( ściągało mi auto na prawą stronę i koła po przekroczeniu 110 zaczynały drgac) . Wywiązali się b. dobrze. Mimo nie najniższych cen ( liczą za odkręcanie , mycie i wyważanie) polecam.

Opony Kraków - OponySerwis.pl | mechanika i myjnia

POINT S - Nowakowski i Szymański

Ja robiłem w Krakowie w Bonarce

Serwis ma dobry system rezerwacji.

Serwis Bonarka

ul. Kamieńskiego 11; Kraków

Pn. - Pt. : 9.00 - 21.00

Sb. : 10.00 - 18.00

tel. (12) 298 66 75

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam,

szczerze polecam "Auto serwis G.B. Diagnostyka Samochodowa". Zajmują się komputerowym ustawianiem zbieżności kół. Wszystko profesjonalnie i w rozsądnej cenie.

Ziomki znają się na rzeczy, szybko dokonali niezbędnych regulacji i autko śmiga bez zastrzeżeń.

ul. Mogilska 114

31-445 Kraków

(budynek Gromady)

jadąc od trony Nowej Huty, należy skręcić na przeciwko komendy policji w prawo na światłach (za stacją Orlen, salonem Citroena i salonem Saaba, ktęre są w jednym kompleksie budynków).

tel.: 12 411 97 42

kom.: 608 165 729

czynne: 8:00 - 17:00

Potwierdzam, wszystkie auta u nich robie, znają sie na rzeczy aczkolwiek przy pierwszej wizycie właściciel sprawia wrażenie irytującego. Swego czasu "kręcili kołami" nawet dla Kuzaja przed rajdami.

• 4 lata później...
Opublikowano

Gdzie teraz warto pojechać na geometrię w Krakowie?

Opublikowano

tez sie podepnę pod pytanie bo trzeba jechac po wymianie Wahaczy :huh:

Opublikowano

Zdecydowałem się podjechać do TOP-AutoService (https://dobrymechanik.pl/mechanicy/krakow/top-autoserwis-mechanika-klimatyzacja-geometria-opony.html#comments) ze względu na opinie. Geometrię zrobili, nawet wyszły tam jakieś korekty do zrobienia na zbieżności tylnej osi, dostałem wydruk i zapłaciłem 149zł, czas około 4o minut. 

Opublikowano
7 godzin temu, KosmoM napisał:

Zdecydowałem się podjechać do TOP-AutoService (https://dobrymechanik.pl/mechanicy/krakow/top-autoserwis-mechanika-klimatyzacja-geometria-opony.html#comments) ze względu na opinie. Geometrię zrobili, nawet wyszły tam jakieś korekty do zrobienia na zbieżności tylnej osi, dostałem wydruk i zapłaciłem 149zł, czas około 4o minut. 

Geometria 3D? A zbieżność też robili ?