Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wnetrze B7 a'la B8 - tunel, fotele i inne bajery...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam narazie zapytanie czysto teoretyczne przy czym nie chodzi mi o mozliwosc przerobienia wnetrza B7 na to z B8 tylko zauwazylem ze jest kilka elementow w B7 ktore tak mi sie kojarzą.

Po pierwsze tunel.

Na tym filmiku:

gdzies w 2:13 widzimy nietypowy tunel z dwoma uchwytami na napoje obok recznego. Podobny tunel ma kolega z forum tutaj:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-75/b7-bpg-2-0-t-fsi-quattro-abt-recaro-s-line-rs5-s4-zdjecia-238377/

Co to jest za tunel? To trzeba specjalnie zamawiac/przerabiac czy mozna zamowic? Gdzie wowczas jest gniazdo zapalniczki?

I kolejne zapytania.

Znalazlem taka oferte:

PRZYCISK START STOP ENGINE AUDI A4/A5/Q5 (2350615651) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Domyslam sie ze jest to przeznaczone do B8 jednak na aukcji nie ma zadnych zastrzezen i ograniczen. Czy to ma sens w B7?

Jesli tak, to czy mozna pojsc o krok dalej i sam reczny wymienic z wajchy na przycisk jak w B8 czy to juz jest niemozliwe ?

I ostatatnie zapytanie o fotele. Widze dosyc duzo ogloszen na tzw "półskóry" w wersji S-Line. A czy sa polskory ale zwykle, bez S-line i oczywiscie oryginalne z B7 a nie z B6 ??

Opublikowano

W wersji na USA były inne tunele niż na EU :wink:

Przycisk TEN nie pasuje do B7 :wink:

Są też takie wersje foteli :wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja u siebie w b6 tez mam tunel na 2 kubki,kupilem go z rocznika 2007 wszystko pasuje idelnie,tylko chamlec reczny musi byc z wersji z dwoma kubkami,bo stary ociera o tunel,raczka jest inaczej ulozona a zapalniczka jest pod lokietnikiem.,,