NoJA Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam Chciałem kupić tablet do kwoty ok 1700zł Myślę nad Samsung galaxy tab 10.1 albo ipad 2 ? Zależy mi najbardziej na obsłudze Flasha wiem ,że mając system Android nie ma z tym problemu, obecnie używam telefony SE ARC S Jak jest z flashem na ipadzie ?? Używa ktoś z was takiego tabletu ? Jak jest z Jailbreak na ipadzie 2 ??
Krzysztof Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 Standardowo Apple celowo nie wspiera flasha(wg Apple brak flash to zaleta).Na ajpadzie są jakieś przeportowane wtyczki z Androida i jakoś to działa. Zastanowiłbym się jeszcze nad Asusem Transformerem np: TF 101G
lukaszk Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Kupiłem w poniedziałek Asusa na czterech rdzeniach - Tegra 3. Wypas... Asus Transformer TF300T 32GB blue - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika
Krzysztof Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Kupiłem w poniedziałek Asusa na czterech rdzeniach - Tegra 3. Wypas... Asus Transformer TF300T 32GB blue - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika W zasadzie jest tam 5 rdzeni. Mam to w swoim HTC ale póki co u mnie się nudzi;) Z ciekawości.. kupowałeś w Komputroniku?
lukaszk Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Piąty jest od zarządzania baterią, a do tego 12-rdzeniowy GPU. Tak, w Komputroniku. Ważne jest też to że Asus zapowiedział JB 4.1 dla TF300T.
Rekomendowane odpowiedzi