Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kawa zr7..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wkoncu postanowilem sie pochwalic moim skuterkiem :grin: a wiec tak:

Kawasaki zr7 rok 2003r

Pojemnosc 750

zasilany 4 gaznikami

Moc cos ok 76 koni..

Przebieg 50300km.

Osiagi:

0-100km\h 3,7s

V-Max ok 220km\h

Padlo na kawe bo ten egzemplarz jest turystykiem z niezlym jebnieciem:kox: zrobilem nim juz ok 6tys km i powiem tak ze trafilem w swoj styl jazdy czyli nabijac kilometry a nie ogladac niebo na tylnym kole:grin:

Tego egzemplarza szukalem ponad jeden sezon i wkoncu znalazlem z wielkim trudem sprowadzony z wloch od jednego wlasciciela :kox: co mnie spotkalo przy ogledzinach:dwie nowki oponki Pirelli,nowy lancuszek napedowy:decayed: i zdrowy silnik mimo chlodzenia powietrzem spala mikro ilosci oleju:whistling:

A tu moze jakies fotki :

DSC00042.jpg

<br /><br />

DSC00125.jpg

<br /><br />

DSC00154.jpg

<br /><br />

DSC00297.jpg

<br /><br />

Narazie tyle wkrotce zamierzam troche pogrzebac przy jednosladzie :wink: zakupilem niedawno gmole zeby ochronic silniczek przed jakims slizgiem:facepalm: oby nie:kwasny: dziekuje i mam nadzieje ze foty sie wgraly :whistling:

Opublikowano

maszyna piękna, zawsze mi się takie podobały :slina:

Opublikowano

no w końcu

jak tak na nią patrzę to bardziej podoba mi się od mojej :sarcastic:

a tak poważnie to nie mój typ, przypomina mi Bandita i jest za mało agresywna ale to nie istotne bo nie mnie ma się podobać ważne, że ma dwa kółka i że czerpiesz frajdę z jazdy...będzie pogoda znów motory zawitają na zlotach w Kato, lewa w górze :papa:

Opublikowano
  • Autor
fajna sztuka a ile to cudo kosztowalo

7 000zl i ile frajdy :decayed:

---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ----------

no w końcu

jak tak na nią patrzę to bardziej podoba mi się od mojej :sarcastic:

a tak poważnie to nie mój typ, przypomina mi Bandita i jest za mało agresywna ale to nie istotne bo nie mnie ma się podobać ważne, że ma dwa kółka i że czerpiesz frajdę z jazdy...będzie pogoda znów motory zawitają na zlotach w Kato, lewa w górze :papa:

Dokladnie sa gusta i gusta :wink: mi pasi i sadze ze tylko to sie liczy frajda jest niesamowita :kox:

---------- Post dopisany at 19:09 ---------- Poprzedni post napisany at 14:05 ----------

Troche mi sie nudzilo i pogrzebalem przy oswietleniu zegarow i kupilem nowa zarowke H4 osram night braker :wink:

rozebralem bebechy:

DSC00318.jpg

<br /><br />

DSC00315.jpg

<br /><br />

Roznica pomiedzy stara zarowka a nowa :polew:

DSC00317.jpg

<br /><br />

A teraz lewa strona stare zarowki prawa nowe :jerk:

DSC00322.jpg

<br /><br />

A tu juz poskladane do kupy z nowymi zaroweczkami :whistling:

DSC00326.jpg

<br /><br />

I zaroweczka Osram ale niezrobilem foty po zalozeniu ale to moze wkrotce:wink:

DSC00328.jpg

<br /><br />

Milego ogladania :grin:

Opublikowano

mały modzik a ile frajdy :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kazda zecz robiona wlasnymi silami daje kupe frajdy:naughty:

---------- Post dopisany 27-07-2012 at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany 18-07-2012 at 20:27 ----------

Poniewaz znow mi sie nudzilo i wpadlem na pomysl polepszenia wygladu mojej kawki wsumie za grosze przedstawiam foto relacje z malowania zeberek poniewaz kawa jest chlodzona powietrzem zeberka zaczely odpryskiwac :facepalm:

Tak bylo:

DSC00337.jpg

<br /><br />

Tak wyglada mozolne matowanie wloknina i maskowanie przed malowaniem:

DSC00339.jpg

<br /><br />

A to juz efekt po malowaniu farba termiczna :wink: fakt ze musze jeszcze przemyc powierzchnie wokol ale tak na szybkensa fotka :kwasny:

DSC00344.jpg

<br /><br />

Zycze milego ogladania i lewa w gore :grin:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

maszynka fajna ale jednak dla mnie mocy troszkę za mało :P ja teraz poluje na 1000rr :) ale wrażenia z jazdy jednośladem nie do opowiedzenia to po prostu trzeba przeżyć :) życze bez awaryjnej jazdy i bez przygód :)

Opublikowano
  • Autor
maszynka fajna ale jednak dla mnie mocy troszkę za mało :P ja teraz poluje na 1000rr :) ale wrażenia z jazdy jednośladem nie do opowiedzenia to po prostu trzeba przeżyć :) życze bez awaryjnej jazdy i bez przygód :)

Dzieki kolego wiesz kazdy ma inne aspiracje ja po niecalym sezonie jazdy na kawie stwierdzilem ze dlamnie pasuja motorki typu custom czy caferacer:naughty:

Opublikowano

nie no motocykle typu naked są zacne :D bardzo mi się podobają kawasaki z750 a już z1000 to obłęd a można je dostać naprawdę za śmieszne pieniążki :) ja już kilka sezonów przelatałem ale po pewnej przygodzie mam teraz krótką przerwę :) ale jak to się mawia w tym środowisku lewa w górę :)

Opublikowano
  • Autor
nie no motocykle typu naked są zacne :D bardzo mi się podobają kawasaki z750 a już z1000 to obłęd a można je dostać naprawdę za śmieszne pieniążki :) ja już kilka sezonów przelatałem ale po pewnej przygodzie mam teraz krótką przerwę :) ale jak to się mawia w tym środowisku lewa w górę :)

LWG :decayed: