rafalskin73 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 może kolektor dolotowy masz zasyfiony?
Malinek110 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Może masz zasyfony MAp sensor czujnik znajdujący się w obudowie ECU spróbuj wyczyścić ten weżyk którym idzie powietrze do czujnika;p A poza tym nie rozumiem niby wszytko mechanicy sprawdzili i auto dalej nie fura powinieneś zaopatrzeć się w vaga zrobić logi przede wszystkim ciśnienie doładowania przepływka dawka paliwa i ustawienie pompy tak jak pisali o kacie jakby był zasyfiony do tego stopnia to turbo by sie nie kreciło i nie było by siśnienia musisz to sprawdzic \
wojtek1308 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Może masz zasyfony MAp sensor czujnik znajdujący się w obudowie ECU spróbuj wyczyścić ten weżyk którym idzie powietrze do czujnika;pA poza tym nie rozumiem niby wszytko mechanicy sprawdzili i auto dalej nie fura powinieneś zaopatrzeć się w vaga zrobić logi przede wszystkim ciśnienie doładowania przepływka dawka paliwa i ustawienie pompy tak jak pisali o kacie jakby był zasyfiony do tego stopnia to turbo by sie nie kreciło i nie było by siśnienia musisz to sprawdzic \ mam vaga ucze sie robić te logi własnie jak mi sie uda to wrzuce tu. przepływka podaje ok 850 pompa jest już po korekcie ustawiona a katalizatora nie mam tylko pustą puszke sie okazało...
danu44 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 mam vaga ucze sie robić te logi własnie jak mi sie uda to wrzuce tu. przepływka podaje ok 850 pompa jest już po korekcie ustawiona a katalizatora nie mam tylko pustą puszke sie okazało... No nie... Wojtku gratulacje... Logi wrzuc do działu "Diagnostyka VAG".... A tu dasz tylko link do tego nowego watku w DVAG. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi