Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dojazdówka do S-line A4 B7 i A6 C6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może ktoś mi podać wymiary dojazdówki ktora bedzie pasowała do A4 b7 w s-line 235/45/17 i druga do A6 C6 w s-line 245/40/18, et bedzie podobne tylko otwory centrujace sa inne...

Opublikowano

sprostowanie co do otworu centrującego. przecież przedliftowe A6 i B7 mają te same otwory centrujące 57,1. poliftowe A6 (a z tego co wiem to masz przedlifta), ma dopiero 66,6.

ja w A3 miałem 125/70/19, dokładnie taką jak ta AUDI VW KOŁO DOJAZD DOJAZDÓWKA ZAPAS 19" NOWA (2492262284) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie w a6 c6 mam 66mm, zmiana konstrukcyjna a6 byla pod koniec 2006 roku pewnie otwory tez zmienili

Opublikowano

dziwne, bo mojego ojca było z 2007 roku i miało 57,1... felgi od A6 zakładałem do A3 (tam też było 57,1)

Opublikowano
  • Autor

taki wpis znalazlem na forum a6 u mnie by sie to zgadzalo bo kiedys juz przerabialem temat z przelozeniem od b7

"Audi po 2007 maja srednice piasty 66,6mm nie tak jak u nas 57,1mm zeby nowy typ felg zalozyc trzeba zastosowac pierscienie centrujace i po klopocie: http://allegro.pl/listing...enie+centrujace

http://www.ebay.co.uk/sch...6.c0.m270.l1313

pozdrawiam............."

Opublikowano

no nie wiem, moje letnie w A3ce były z A6 2008 (przedlift), a zimówki z A6 2007. no, ale jak mówisz, że masz 66,6 (w co naprawdę szczerze wątpię) to szukaj takich :whistling:

Opublikowano
  • Autor

no i dobrze ze mnie jedrek namowiles, wczoraj sprawdzilem i jest 57 w a6, juz wiem dlaczego kiedys nie moglem wlozyc 16 bo poprostu sie nie miesci na hamulce :) wychodzi na to ze musze szukac 225/45/17 na zapas

• 4 lata później...
Opublikowano

Panowie odnowie temat, proszę o informację jaką dojazdówkę można zastosować do kół 245x40x18 bo zwykła dojazdówka 125x70x19 nie może być ponieważ ma inną średnicę i przy quattro nie ma możliwości jej użycia.