Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pytanie odnośnie polifta z szyberdachem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie do kogoś kto ma szyberdach w polifcie mianowicie, szyber ma dwie opcje w przedlifcie albo uchylić albo otworzyć, a w polifcie ten przycisk otwierania ma jeszczekolejne dwie opcje na zamkniętym szyberdachu da się nim kołysać i co to powoduje ??

Opublikowano

Co znaczy kołysać :shock3

Opublikowano
  • Autor

jedną możliwość otwierania szyberdachu jest przekręcenie pokrętła w lewo lub prawo druga opcja to przy ustawieniu na zamkniętym jest możliwość złapanie pokrętła i ruszania nim tak jak guzik od otwierania szyb kumasz??:decayed:

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ----------

chyba nikt tu nie mam polifta z szyberem :decayed:

Opublikowano

Idę sprawdzić.

I tak pokrętło można obrócić tylko w lewą stronę (szyber wsunie się w dach), po naciśnięciu (uchyli się). Nie mogę pokrętła obrócić w prawo przy pozycji zerowej (zamkniętej).

Opublikowano
  • Autor

dam foto zaraz i może się dogadamy :decayed: bo przerabiam lampkę z polifta do przedlifta

oto foto i tak mamy dwie możliwości jak pokazuje duża strzałka czerwona albbo w prawo albo w lewo

następna opcja to przy skrajnym położeniu tego pokrętła czyli max w prawo lub lewo(nie pamiętam teraz) można to pokrętło pociągnąć lub wcisnąć na zasadzie przycisku do otwierania szyb

lampka.jpg

---------- Post dopisany at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany at 18:16 ----------

http://desmond.imageshack.us/Himg534/scaled.php?server=534&filename=lampkad.jpg&res=landing

Opublikowano

Ja mam polifta z szyberdachem i są w szyberdachu dwie opcję albo otworzy wsuwając w dach (i to jest po przekręceniu przycisku w lewo) albo uchyli się do góry ( czyli tym jak to nazwałeś przy zamkniętym szyberdachu czyli w tym jak to napisałeś skrajnym położeniu pokrętła czyli max w prawo jak jest zamknięty wciska się przycisk jak te od otwierania szyb do góry i się on uchyla a na dół wciskając go zamykasz uchylony szyberdach) Bo w przedlifcie w tego co się orientuję chyba otwiera i uchyla się przekręcaniem w lewo lub w prawo

Opublikowano
  • Autor

dzieki za odpowiedz teraz kapuje, dokładnie u mnie w lewo i prawo są opcje albo uchylić ablo otworzyć całkowicie

Opublikowano

Nmzc. Tak myślałem że w przed lifcie pewnie wszystkie opcje były kręcąc w lewo i w prawo