Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

prośba o pomoc przy wyborze listw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje właśnie listw drzwi do mojego Avanta (rok 98 przed liftem).. niestety pod listwę zbiera się woda i auto gnije.. jedna już odpadła i musiałem ją wywalić bo sparchniała - ktoś wcześniej wrednie zawalił ją silikonem. Ceny w ASO trochę przerażają (130-150zł/szt), ale nie potrafię znaleźć nic godnego uwagi. Znalazłem coś takiego, ale cena jest szokująco niska listwy boczne kpl. w AUDI A4 (B5) Sedan 94-98/AVANT 94-98 : Listwy i nakładki karoserii w Części24.pl Co o tym myślicie ? Pozdro

Opublikowano
  • Autor

Serio nikt nie ma nic do powiedzenia? A moze ktos ma do sprzedania?

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Poszukuje właśnie listw drzwi do mojego Avanta (rok 98 przed liftem).. niestety pod listwę zbiera się woda i auto gnije.. jedna już odpadła i musiałem ją wywalić bo sparchniała - ktoś wcześniej wrednie zawalił ją silikonem. Ceny w ASO trochę przerażają (130-150zł/szt), ale nie potrafię znaleźć nic godnego uwagi. Znalazłem coś takiego, ale cena jest szokująco niska listwy boczne kpl. w AUDI A4 (B5) Sedan 94-98/AVANT 94-98 : Listwy i nakładki karoserii w Części24.pl Co o tym myślicie ? Pozdro

Te co znalazłeś to nie są te listwy, dlatego taka cena. Listwy o które pytasz, niestety nie mają zamienników i dlatego tyle kosztują. Też je wymieniałem i płaciłem za przednią jakieś 110zl, a za tylną 90zl, nie ma innej możliwości, do tego trzeba jeszcze spinki, które montujesz na drzwiach i wsuwasz w nie listwę.

Opublikowano
  • Autor

A gdybym je w ogole wywalil i pomalowal drzwi (od listwy srodkowej w dol) ? tak czy inaczej drzwi musze pomalowac ... Jakie zastosowanie maja te listwy?

Opublikowano
A gdybym je w ogole wywalil i pomalowal drzwi (od listwy srodkowej w dol) ? tak czy inaczej drzwi musze pomalowac ... Jakie zastosowanie maja te listwy?

Niektórzy po malowaniu nie zakłada ich już, jednak z drzwi będą wystawać te bolce, co montuje się na nich spinki, można je uciąć i zeszlifować albo tak zostawić, tylko nie za bardzo to wygląda. Listwa jest tylko i wyłącznie dekoracyjna. Tutaj masz linka jak to mniej więcej wygląda: Audi A4 B5 – Zaprawka drzwi i naprawa listwy bocznej

Opublikowano
  • Autor

Ok dzieki za podpowiedzi zajme sie tym na poczatku wrzesnia to dam znac jaki efekt pozdro!