Fujiyama Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam, Pytanie jak w temacie. Posiada ktoś może rysunek techniczny z opisem w jaki sposób zdemontować/zamontować przedni zderzak? Wjechałem na wysoki krawężnik(na pohybel idiocie co to projektantował) na parkingu i cofając wyrwałem go. Atrapy halogenów wyłamane, dolna atrapa wraz z dolnym zderzakiem wisi sam nie wiem na czym. Wszystko to nie da się zamontować/wcisnąć - ani w te ani we wte. Teraz głowie się jak zderzak zdemontować, ocenić straty i zamontować z powrotem. Pomożecie?
Phoenix5 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Witam. Chodzi mi o nazwę nr 8 ... chce wymienić zderzak na nowy ale "to" juz jest wyraźnie wyeksploatowane i nie wiem jak tego szukać. Na etc'e nie jest to opisane. Przynajmniej nie na tej co ja sprawdzałem: "IFI :: Free services". Wkręca sie do tego śrube nr 1 (patrz rysunek) a dokładnie N90638701... Prosze o pomoc... Edytowane 17 Września 2016 przez Phoenix5
Bilder Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Też chciałbym się dowiedzieć o nr 7. Pomoże ktoś ?
MemberA4 Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Dnia 29.11.2016 o 14:21, Michał Majkel Berent napisał: A NR 7 ? wystepuje jako całość z trzpieniem 8E0807893
Rekomendowane odpowiedzi