gibas6 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Sciągnałem spolszczenie do navi wszystko poszło ok ale po zakończonej operacji zdziwienie. Chodzi wszystko oprocz nawi jakieś dziwne znaki same no i nie mozna juz w menu zmienić języka,menu servisowe tez nie działa w opcjach car jest SW:0999 HV:99 mam soft 0750 ale go nie chce przyjąć,przy otwartym ekranie pisze ze jest to aktualizacja ale nic nie rusza.Może ktoś miał podobny przypadek i może mi pomoc? Z gory dzięki
wrclaguna Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Sciągnałem spolszczenie do navi wszystko poszło ok ale po zakończonej operacji zdziwienie.Chodzi wszystko oprocz nawi jakieś dziwne znaki same no i nie mozna juz w menu zmienić języka,menu servisowe tez nie działa w opcjach car jest SW:0999 HV:99 mam soft 0750 ale go nie chce przyjąć,przy otwartym ekranie pisze ze jest to aktualizacja ale nic nie rusza.Może ktoś miał podobny przypadek i może mi pomoc? Z gory dzięki Tak to jest jak ściagasz Spolszczenie z niewiadomego pochodzenia .
gibas6 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 I co zrobic teraz z tym fantem....jest jakis ratunek?
domin79 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 I co zrobic teraz z tym fantem....jest jakis ratunek? vag , adaptacje , kanał 97 na 1 wpakuj płytke 750 i powinno ruszyć
gibas6 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Tylko ze Rns-e znajduje sie w audi S6 c5 i nie wiem czy jest mozliwosc podpiecia obd by moc ingerowac w to radyjko vagiem....jesli tak to potrzebowalbym szczegolowy opis...z gory dzieki
domin79 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 sie da , a szczegółowy opis hm: 37-navigacja 10-adaptacje kanał 97 zmień na 1 i save , zamknij program wsadz płytke z softem 750 i czekaj aż sie skończy
gibas6 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Próbowałem połaczyć sie przez vaga wg. powyższej instrukcji...ale niestety porażka...w głośnikach slychać tylko jakies stuki i przyciski od navi są zablokowane w trakcie łączenia...jestem bezradny...może navi jest zle podłaczona...?
domin79 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Próbowałem połaczyć sie przez vaga wg. powyższej instrukcji...ale niestety porażka...w głośnikach slychać tylko jakies stuki i przyciski od navi są zablokowane w trakcie łączenia...jestem bezradny...może navi jest zle podłaczona...? no to sie połączyłeś , wejdz w adaptacje itd.
gibas6 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2012 tylko że adaptacje nie są aktywne...(nie są podświetlane)...i ich wybrać się nie da.... ---------- Post dopisany 19-08-2012 at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany 17-08-2012 at 21:51 ---------- Polaczylem sie z navi vagiem 4.09 ale wchodzac w adaptacje i wpisujac 97 wyskakuje jakis blad!nie wiem o co chodzi...moze musi byc jakas inna wersja vaga...?
Rekomendowane odpowiedzi