jarek_ns Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam Montował ktoś u siebie takie ustrojstwo? CAR-TRONIC - Dension Gateway 300 Audi MINI-ISO Faktycznie działają ID3 Tag przy radiu Concert II/Chorus II?
biggman Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ja w środę odbieram Dension ale bez ID3 Tag, za to z bluetoothem. Z tego co patrzyłem na youtube działa ID3 bez problemu.
jarek_ns Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Jam mam fabryczny BT więc wole tego. Chyba się zdecyduje. Sent from my iPhone using Tapatalk
biggman Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 ja chciałem z bluetooth, aby móc z iphone bezprzewodowo słuchać muzyki, działa wtedy nawet zmienianie utworów przez radio, lub kierownicę. Tu masz filmik jak działa Dension 300 na Concert 2: A tutaj kupiony przeze mnie Dension Lite Bluetooth (od minuty 4:10 widać jak działa bezprzewodowy streaming muzyki):
gilas Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Witam ja mam dension 300 gateway i wyświetla na fisie utwory normalnie a moje pytanie czy mozna podpiąć pod niego jeszcze zestaw bluetooth? ??
Rekomendowane odpowiedzi