adzior Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam, Chciałbym zapytać czy możecie kogoś polecić w temacie navi - jakiegoś specjalistę z okolic Jaworzna (śląskie). Dokładnie chodzi mi o update software - tak mi się wydaje. Po nie udanych próbach nagrania map kupiłem ostatnio płytę z mapami 2012 DVD2 (rzekomo oryginalna) i niestety spotkało mnie nie miłe rozczarowanie bo nic się nie zmieniło. Po otwarciu panelu navi wyświetlany jest komunikat "Update software CD/DVD 0650..." - i nic więcej się nie dzieje... po zamknięciu wyświetlany jest komunikat "Please insert Navigation DVD..." Po sprawdzeniu opcji [Car-->Version] wyświetlana informacja : SW:X--- także chyba coś nie gra z softwarem. proszę o pomoc pozdrawiam adzior
wrclaguna Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tu był temat ostatnio opisywany http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/all-rns-e-7428/
adzior Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Dzięki. Trochę mi to zajmie zanim to przejże...
wrclaguna Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Wystarczy poczytac ostatnie posty
Rekomendowane odpowiedzi