Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Xenon z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio przeglądałem aukcję i wpadło mi w oko cuś takiego co o tym myślicie może ktaś to już przerabiał ZESTAW KSENON HID H1 H7 H4 H9 +LED W5W! KOSZALIN (2523955129) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Temat wałkowany tysiąc razy wpisz w szukajce HID i poczytaj. Od siebie napisze tylko tyle że po montażu zakłócają CB, wywalają błędy na fisie i powodują inne atrakcje.

---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:31 ----------

Zapomniałem dodać że co mądrzejszy policjant zabierze ci dowód bo lampy są homologowane do żarówek H7, brakuje ci sprysków i samo poziomowania.

Opublikowano

daruj sobie te wynalazki bo będziesz zakładał wątki,że ABS-y ,coś z kierunkami i jeszcze coś nie działa :sick3:

Opublikowano
  • Autor

ok dzięki za zimny prysznic :hi:

Opublikowano

Ja zamontowałem ok pół roku temu najdroższy zestaw HID jaki był dostępny. Po uruchomieniu silnika i włączeniu świateł zapaliły się błędy ABS itp. Kupilem w markecie budowlanym taśmę aluminiową samoprzylepną i zaekranowałem przetwornice i co najważniejsze przewody idące od przetwornicy do żarnika. Od tej pory ani razu się błędy nie zapaliły. Problem w HIDach leży po stronie przewodów które nigdy nie są ekranowane.

Opublikowano

A ja powiemn dla odmiany kiedyś kupiłem najtańsze hidy i było wszystko OK nawet gdy przedzedłemn na wysoką instalacje żadnych błedów hidy mi nie robiły radia nie zakłócały i do kiedy nie zakupiłem bixów korzystałęm z nich cały czas a teraz mam ich w halogenach i zapalają się ciągle przez clh, mało tego ze 3 lata działają bezawaryjnie :naughty: